Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Iownka ja też chodzę na NFZ , ale ja to mam ogólnie takie podejście, że jeżeli płacę skąłdki zdrowotne to przecież mi się należy opieka medyczna.![]()
ja mam to samo. Wczoraj coś zrobiłam w domu bo mi przeszło o 10! Pierwszy raz od dwóch tygodni. A jak nie męczą mnie wymioty to ból głowy:/Piszecie sporo o mdlosciach.Ktos pisal,ze to patologia ciazy.Ale z tego co sie orientuje to nieprawda.To wynik dzialania hormonow(HCG,progesteron,estrogen).Niektore kobiety w ogole nie maja(a ja zielenieje z zazdrosci kiedy o tym slysze), inne miewaja w pierwszym trymestrze a inne...coz....zdarza sie i przez cala ciaze.Mnie osobiscie sie zdarzylo.Nie jest to powodem do niepokoju(o zgrozo!) dopuki wyniki sa ok i kobieta sie nie odwodni.Dla mnie dzien bez wizyty w WC jest dniem straconym.Jezeli mi przejdzie do 11:00 to dzien zaliczam do udanych
![]()
Póki co jestem zapisana na 15.10 w NFZie i zobaczymy jak będzie, pójdę tam już z wynikami badań.
A jak będzie nie OK, to dwa dni później mam wizytę w tym Medicoverze, gdzie nigdy do końca nie wiem, czy coś mam w pakiecie, czy mi nie każą zapłacić.
Dziewczyny, czy w 9tym tygodniu jest szansa, że będzie widać już dzidziusia na państwowym USG?
Witam z bieguna. Dalej pada, szaro i buro.. Ale poki co jakby nie mdli...za mocno. I chwala Bogu bo mamy w hotelu piec druzyn hokejowych i wszyscy..smierdza potem, czuje normalnie ich skarpety... Bleeeeee
![]()