hejka już z domu, uff.... co za dzień...
pozytałam Was i napiszę co pamiętam
nie mam siły spisywać co która rzekła
Co do bananów, to słyszałam,że wzmagają zaparcia, więc jak coś to uważajcie kochane
U mnie też miała być dzisiaj ogórkowa, ale w pracy miał mój dział dziś spotkanie i obiad z prezesem, więc S postanowił sam zadbać o siebie i nie gotujemy dzisiaj
Dziękuję wszystkim za kciuki i życzenia powodzenia :0 na pewno się przydadzą. Okazało się dziś że idę do gin jeszcze za tydzień w czwartek bo w piątek mój dział jedzie na workshop - ja nie chcę jechać bo wiadomo takie wyjazdy to jedna wielka impreza więc dla ciężarnej marna przyjemność
A żeby nie jechać i nie iść do pracy szef kazał mi dostarczyć L4. Więc muszę się do gin wybrać, już się umówiłam. Na 17stą. Może dzidziola podejrzymy!
-------------------------------
Tak przy okazji nachalnie wspomnę Wam raz jeszcze o tym,że biorę udział w konkursie i każde "Lubię to" i każdy komentarz na fb może mi pomóc
konkurs trwa do piątku, walczę o bajeczny fotel Egg który jest moim marzeniem od kilku lat ale cenę jak na fotel ma zaporową (ok 2000pln). Więc prośba o komentarze i Lubiki tutaj:
Wasze inspiracje- zdjęcia konkursowe! | Facebook
to zdjęcie i 5 kolejnych "w lewo" to moje zdjęcia
DZIĘKIIII!!!
-------------------------------------------------------
Mój S. jeszcze z pracy nie wrócił, pojechał jeszcze projekty gdzieś zawieźć... Ja najchętniej już bym spać poszła. Mdłości nie mam żadnych, waga stoi w miejscu raczej ale spać mi się chce na potęgę:/
zaraz pouzupełniam wizyty - dzięki za maile
pozytałam Was i napiszę co pamiętam
Co do bananów, to słyszałam,że wzmagają zaparcia, więc jak coś to uważajcie kochane
U mnie też miała być dzisiaj ogórkowa, ale w pracy miał mój dział dziś spotkanie i obiad z prezesem, więc S postanowił sam zadbać o siebie i nie gotujemy dzisiaj
Dziękuję wszystkim za kciuki i życzenia powodzenia :0 na pewno się przydadzą. Okazało się dziś że idę do gin jeszcze za tydzień w czwartek bo w piątek mój dział jedzie na workshop - ja nie chcę jechać bo wiadomo takie wyjazdy to jedna wielka impreza więc dla ciężarnej marna przyjemność
-------------------------------
Tak przy okazji nachalnie wspomnę Wam raz jeszcze o tym,że biorę udział w konkursie i każde "Lubię to" i każdy komentarz na fb może mi pomóc
Wasze inspiracje- zdjęcia konkursowe! | Facebook
to zdjęcie i 5 kolejnych "w lewo" to moje zdjęcia
-------------------------------------------------------
Mój S. jeszcze z pracy nie wrócił, pojechał jeszcze projekty gdzieś zawieźć... Ja najchętniej już bym spać poszła. Mdłości nie mam żadnych, waga stoi w miejscu raczej ale spać mi się chce na potęgę:/
zaraz pouzupełniam wizyty - dzięki za maile