reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Krolcia ja przeprosilam sie z zimowa kurtka,bo to nie przelewki.

Pomalowalam pazury z gazety,super sa. Odbija sie napiry z gazety na pazurach.

Dobranoc.

Strasznie zimno to fakt w tamtym roku o tej porze było o wiele cieplej
My dziś znowu mamy 5 stopni i póki co nie wieje i słonko wstaje.
Koralikowa ja i tak nie wiem o cZym ty piszesz z tymi paznokciami:-D

witam sie z kawusią i ja!!!
u nas tez zimno:baffled: i do tego szaro buro słonka to raczej nie ujrzymy!

renata kurcze mam nadzeję,że to nic poważnego z tym słuchem!i ze szybko sie wyjaśni!!
co do porównywania dzieci...wrrr nigdy tego nie znosiłam!!

ale wyobraźcie sobie że bratowa mojego meża ma schize na punkcie "rywalizacji" o wszystko co dotyczy dzieci!mega chorej rywalizacji!
doszło nawet do tego ze katar w jej ustach brzmiał jak zapalenie płuc ...ze wszystko musiało byc tragiczne i straszne:szok:!
gdy okazało sie ze Kaja ma wade serudcha niewiele potem wyszukiwała chorób u swoich dzieci:angry:...żęby robic sensacje człowiek normalny płakał po nocach i żyl w niepewności!!
to jest dopiero chore??
koralikowa o co chodzi z tymi pazurkami??
krolcia kawusia!!o taaak z checią!
aguska a testy to pokarmowe?czy te wziewne alergeny?

kawe ide zaparzyc!

Dobry
U mnie slonko w okna daje,ale pewnie zimko.
Ja zaraz z mlodym ide do szkoly,nie poszedl na pierwsza lekcje wf bo i tak by nie cwiczyl.

Atfk aguska wpiszcie w google paznokcie z gazety to zobaczycie co to,he.

Milego dnia.pa.

Cześć!
Z kubkiem kawy zasiadam. Dziś 10 więc po południu na zakupy lecimy.
Widzę, że dużo wczoraj nie pisałyście ;-).
Aguska, heh... współczuję tego wszystkiego. Może najpierw spróbuj się na nfz ile się czeka? Bo jak dostaniesz na testy, to potem na odczulanie możesz się zapisać :-). Co ileś tam lat odczulanie powtarzasz <w ramach nfz> i Bartek będzie zdrowy :-). Będzie dobrze :tak:.
Koralikowa, fajne te pazurki :tak:.
Krolcia, u mnie przymrozek w nocy musiał być bo auta białe, na termometrze mam 2 stopnie :dry:
Atfk, jeb***a baba :szok:, niektórzy to jednak mają nasrane w głowach.
Renata, weź skierowanie od lekarza do poradni dla osób nie słyszących <jeśli takowa u Was w mieście jest albo w większym mieście gdzieś niedaleko> badania wszystkie porobią w ramach nfz. Mój młody też miał problem ze słuchem, po urodzeniu. Na szczęście wszystko gra :tak:
A teraz obiecana kawa i ciacho na dziś ;-):-D
Zobacz załącznik 506020

Dzien dobry;-)
U nas dzis noc bez pobudki, pobudka o 6, jak ja nie lubie wstawac gdy jest ciemno:dry:Czekam na wlasciciela mieszkania dzis po pienadze przyjezdza. Maly rozrabia a ja dopiero pije kawe
Kolralikowa kiedys robilam sobie takie paznokcie ale juz z 1,5 roku nie mialuje a kiedys obowiazkowo co 2 dni
Aguska kurcze tak jest w tym kraju wszytski prywatnie albo czekanie miesiacami, chory system...
Krolcia ja cale szczescie wczoraj nie musialam wychodzic bo zakupy mialam a dzis Ł ma zrobic;-)u nas pochmurno

reklama
fanta noo jesien szaleje z temperaturami:confused: !
mniaaammm kawusia!!
i ciacho :-Dhahah a potem zamiast kwadrans to godzinke na rowerku ale co tam:-D

mój synek w pełni uradowany bo wczoraj przyszedł jego urodzinowy prezent tj. rower bmx taki sportowy;-) na który sam uzbierał ;-)
radocha jak ta-la-la

Do góry