reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2013

U mnie leje od samgo rana. Ale nastrój mam dobry, bo byłam dziś u ginki i pooglądałam swoje dzidziusie. Pięknie machają rączkami i nóżkami:-) Mi gin mówiła, że dopiero koniec 13 tygodnia to koniec I trymestru, czyli mi zostało jeszcze 4 dni. A jak u was z jedzeniem - mi po kilkutygodniowym rybo i mięsowstręcie włączył się odkurzacz - cały czas coś bym jadła ;-)

kochana, ale Twoj suwaczek wskazuje ze Ty juz skonczylas 13tc i rozpoczelas 14 :-)
super ze moglas podejrzec swoje Skarbki!:happy:

Dotkass, kochana dzieki za info :-)

reklama
Ale paskudna pogoda,leje i wieje od rana:no:
Moja bąblica właśnie się obudziła i gada na całego,ale puki grzeczna to nie wyciągam jej z łóżeczka.Od kilku dni raczkuje w trybie ekspresowym,podchodzi do czegoś chwyta się i wstaje,nie można jej samej na minutę zostawić bo zaraz kombinuje łobuz mały.
Dotkass a gdzie to głosowanie?bo ja zaglądam tylko na ten wątek i czasem na zdjęcia brzuszków,a dobrze by było gdybyśmy miały taki zamknięty wątek,przyjdzie czas że będziemy chciały ze szpitala dać znać że jesteśmy rozpakowane,a wtedy najlepiej wysłać do którejś smska:-).

No właśnie ja też tak liczyłam :-) ale dla gina liczy się skończony tydzień-więc wg wizyty jestem w 13 tygodniu, a nie 14 jak bym chciała ;-) jak jesteś np 12 i 6 dzień to liczą jako 12.

mamakruszynki rozpakowane hahahahahhaha:))))

dziewczyny tak sie zdenerwowalam, wlasnie dostalam list ze szpitala na 1 wizyte i zgadnijcie kiedy w Irlandii robia mi pierwszy scan:) w 23 tygodniu!!!!!!Zadzwonilam oburzona, ale niestety tak maja terminy i kolejki...
pozostaje mi polowkowe prywatnie, bo co zrobic...Najdziwniejsze, ze oni nie widza problemu ze pierwsze usg mam tak pozno:)))

u mnie przepiekna pogoda...siedze w ogrodzie w sloncu bo mam niedobor witaminki D:)

mamakruszynki rozpakowane hahahahahhaha:))))

dziewczyny tak sie zdenerwowalam, wlasnie dostalam list ze szpitala na 1 wizyte i zgadnijcie kiedy w Irlandii robia mi pierwszy scan:) w 23 tygodniu!!!!!!Zadzwonilam oburzona, ale niestety tak maja terminy i kolejki...
pozostaje mi polowkowe prywatnie, bo co zrobic...Najdziwniejsze, ze oni nie widza problemu ze pierwsze usg mam tak pozno:)))

u mnie przepiekna pogoda...siedze w ogrodzie w sloncu bo mam niedobor witaminki D:)

niezle :szok: nie denerwuj sie kochana, jak mozesz to faktycznie z prywatnego skorzystaj
ja tez ma niedobor vit D, ale sloneczka niet, kropelki lykam ;-)

reklama
A
Dotkass a gdzie to głosowanie?bo ja zaglądam tylko na ten wątek i czasem na zdjęcia brzuszków,a dobrze by było gdybyśmy miały taki zamknięty wątek,przyjdzie czas że będziemy chciały ze szpitala dać znać że jesteśmy rozpakowane,a wtedy najlepiej wysłać do którejś smska:-).
tutaj masz https://www.babyboom.pl/forum/kwiecien-2013-f472/sonda-w-sprawie-watku-zamknietego-61343/

to ja juz jestem w II trym?
i jak na suwaczku jest 13 tydz. i 5 dzien czyli jestem w skonczonym 13 tyg czli w nieskonczonym 14?
a miesiac to.... 4?
a no czwarty :tak: u mnie jest skończony 15-ty tydzień, a jutro skończę 16-ty, czyli wejdę w 5-ty m-c :tak::-)

Do góry