reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

no właśnie każda pisze o łóżeczku a co z wózkami jakie najlepsze może polecicie jakieś firmy ja myślałam o takim wielofunkcyjnym no i oczywiście czerwony :) :-)

A wracając do łóżek to, to które pokazała Zapominajka bardzo mi się podoba

Dziewczyny naszło mnie taki pytanie?? co sądzicie o elektronicznych nianiach?? bo maleństwo będzie spało w pokoju obok .

Citrus sto lat i dużo radości zwłaszcza z dziecka ;) :-):-):-)

reklama
witajcie:)

citrusku sto lat dużo zdrowia :-)
zapominajaka świetne łóżeczko
u nas przy Frani sprawdziło się łóżeczko turystyczne (miałyśmy wszystkie). i tym razem już takie wybieram.
jestem przekonana ,że będzie u nas chłopiec a tamto łóżeczko jest o księżniczce i jest różowa.

a wózek to kupuje tylko głęboki ,a później osobno spacerówkę.

no właśnie każda pisze o łóżeczku a co z wózkami jakie najlepsze może polecicie jakieś firmy ja myślałam o takim wielofunkcyjnym no i oczywiście czerwony :) :-)

A wracając do łóżek to, to które pokazała Zapominajka bardzo mi się podoba

Dziewczyny naszło mnie taki pytanie?? co sądzicie o elektronicznych nianiach?? bo maleństwo będzie spało w pokoju obok .

Citrus sto lat i dużo radości zwłaszcza z dziecka ;) :-):-):-)

Kochane baby, proponuję o tych zakupach na zakupowym pisać.
i tam też na te pytania odpowiem :-D

Kijaneczka, też mam 24, właśnie od dziś :))))

DZIĘKI dziewczyny!!

To mój tort, który ma pięć tryliardów kalorii :-D Tort jest czekoladowy, przełożony konfiturą wiśniową i gęstym kremem czekoladowym, polany czekoladą i obłożony bitą śmietaną plus ciasteczkami w czekoladzie. Nie umiem dekorować tortów, nie mam szprycy, stąd jego wygląd jest mocno dyskusyjny :-D

Zobacz załącznik 509373 Aaaaa... no i oczywiście na dodatek zdjęcie zrobiłam telefonem komórkowym, więc tort wygląda na KRZYWY...

ja skończyłam 24 w Sierpniu :) ale pracowałam cały dzień więc tort-niespodziankę upiekł mi mąż :)
314468_4506234013898_370261793_n.jpg

i nawet świeczki dobre kupił :))))

Hahahahhahahahhhahahahahahahahhhaa Sembo, tort IDEALNY, proponuję umieszczać osiemnastkę CO ROKU :-D

PS. K**wa, właśnie się obudziłam, a zaraz "goście ido" :szok:

Citrus i ja również życzę Ci wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, spokojnej i pięknej ciąży!

Co do łóżeczek, znajma, której pokazywałam jakie wstawiacie na forum piękne zdjęcia zwróciła mi uwagę, że one są dużo krótsze od standardowych, chodzi o miejsce do spania, więc są na krótszy etap życia dla dzieciaczka.

Dziś miałam mniejsze mdłości, a rano byłam na badaniach i pierwszy posiłek zjadłam o 12, więc spodziewałam się tragedii. Jedynie koło 14 złapała mnie niesamowita śpiączka, ale kawa uratowała mi życie. W piątek wizyta, coraz bliżej.

Trzymam kciuki za jutrszejsze wizyty!!

Aniaczek coś ty. Po wymiarach sprawdzałam i większość miała standardowy. Na materacyk 120x60 :szok:
Ja już chyba przestałam czytać ze zrozumieniem te cyferki. Muszę raz jeszcze poszperać.

reklama
No ja się nie wczytywałam w cyferki niestety, więc może masz rację, ona widziała na miejscu w moim mieście w sklepach i te które widziała były krótsze. Ja dopiero po genetycznym i jak się dowiemy jaka płeć zacznę się tymi sprawami interesować:)

Do góry