reklama
kota-behemota
Q & H team
Dorotar, super pomysł z tym wycięciem jedynki z dużego biszkoptu
ja myślałam o okrągłym torciku, ale teraz dałaś mi do myślenia 

dorotar110
Fanka BB :)
KOTA, FREYIA spoko, zapewne nawet jak zgapicie jedynke odemnie to i tak każda nasza jedynka jednak będzie inna, każda w swoim rodzaju. Ja myśle jak ją udekorować, muszę odwiedzić sklep i cukiernię i zakupić jakieś cudne dodatki do dekoracji
Milva
Zbójkowa mama;)
Powiem Wam,że zaczynam się na dobre obawiać tego roczku- tzn tego iż wydam kasę , umęczę się, Bartek będzie się darł i zostanie jeszcze mnóstwo sprzątania....
Wczoraj wieczorem odwiedzili nas na chwilę znajomi z dzieciakami- była nas 7 i dla mnie to był tłum w naszym salonie , nie wyobrażam sobie jak to będzie ,gdy przyjdzie 13 osób...Jestem pewna ,że mały będzie się bał - wczoraj tak było, nawet nie dał porozmawiać, bo tylko jęczał i na ręce i sam nie wiedział co chce... a nasze rodziny są głośne - każdy próbuje każdego przekrzyczeć ... także spędzenie popołudnia z jęczącym dzieckiem na ręku nie należy do moich marzeń
Nie wiem co robić...najlepiej nic bym nie robiła...
Wczoraj wieczorem odwiedzili nas na chwilę znajomi z dzieciakami- była nas 7 i dla mnie to był tłum w naszym salonie , nie wyobrażam sobie jak to będzie ,gdy przyjdzie 13 osób...Jestem pewna ,że mały będzie się bał - wczoraj tak było, nawet nie dał porozmawiać, bo tylko jęczał i na ręce i sam nie wiedział co chce... a nasze rodziny są głośne - każdy próbuje każdego przekrzyczeć ... także spędzenie popołudnia z jęczącym dzieckiem na ręku nie należy do moich marzeń

Nie wiem co robić...najlepiej nic bym nie robiła...
Ostatnia edycja:
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Venus ale tort! To ty tez takie cuda pieczesz??? Chyba tylko ja mam dwie lewe ręce do pieczenia...
Milva, cos czarna wizja u ciebie tego roczku... Mam nadzieję ze ci sie odmieni a roczek bedzie super!
Milva, cos czarna wizja u ciebie tego roczku... Mam nadzieję ze ci sie odmieni a roczek bedzie super!
reklama
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
milva a nie możesz uszczuplić trochę tego towarzystwa?
mój mały na szczęście jest towarzyski i lubi być w centrum uwagi więc mama nadzieję, że to jakoś przeżyjemy
mój mały na szczęście jest towarzyski i lubi być w centrum uwagi więc mama nadzieję, że to jakoś przeżyjemy
Podziel się: