reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

URODZINOWO: I roczek i dalej;)

Moja tesciowa mi przypomina tą z reklam ikei, nie żebym ja się porównywała do Kleopatry:-D...teraz jest duuuzo lepiej między nami.A na pewno nie ma mowy o wtrącaniu sie nikogo w nasze sprawy. Freiya nie zazdroszczę.

reklama
KOTA, FREYIA spoko, zapewne nawet jak zgapicie jedynke odemnie to i tak każda nasza jedynka jednak będzie inna, każda w swoim rodzaju. Ja myśle jak ją udekorować, muszę odwiedzić sklep i cukiernię i zakupić jakieś cudne dodatki do dekoracji

Może coś w tym stylu
tort Mikusia.jpgDziewczyny ja chyba zrobię tort-pingwinek na urodzinki. Od zawsze lubi pingwiny z Madagaskaru;) Muszę obmyślić dokładnie co i jak;)

Ostatnia edycja:
Powiem Wam,że zaczynam się na dobre obawiać tego roczku- tzn tego iż wydam kasę , umęczę się, Bartek będzie się darł i zostanie jeszcze mnóstwo sprzątania....
Wczoraj wieczorem odwiedzili nas na chwilę znajomi z dzieciakami- była nas 7 i dla mnie to był tłum w naszym salonie , nie wyobrażam sobie jak to będzie ,gdy przyjdzie 13 osób...Jestem pewna ,że mały będzie się bał - wczoraj tak było, nawet nie dał porozmawiać, bo tylko jęczał i na ręce i sam nie wiedział co chce... a nasze rodziny są głośne - każdy próbuje każdego przekrzyczeć ... także spędzenie popołudnia z jęczącym dzieckiem na ręku nie należy do moich marzeń:cool:
Nie wiem co robić...najlepiej nic bym nie robiła...

Ostatnia edycja:
Venus ale tort! To ty tez takie cuda pieczesz??? Chyba tylko ja mam dwie lewe ręce do pieczenia...

Milva, cos czarna wizja u ciebie tego roczku... Mam nadzieję ze ci sie odmieni a roczek bedzie super!

reklama
milva a nie możesz uszczuplić trochę tego towarzystwa?:D

mój mały na szczęście jest towarzyski i lubi być w centrum uwagi więc mama nadzieję, że to jakoś przeżyjemy

Do góry