reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

my dzis po szczepieniu, wzielismy 5w1. 1 wklucie jeszcz zniosl dzielnie ale drugie to sie poplakalismy oboje bolalo niunia bardzo ale dostal smoka pociumkal cyca i sie uspokoil. teraz budzi sie z placzem, marudzi, mniej je i czulosci potrzebuje... ja nie wiem jak na nfz 14 wkluc to chyba bysmy sie zaplakali. no ale urosl w klacie i w glowce o 4cm wazy 4300g. lekarka mowila ze raczej bedzie ze srednich dzieci teraz jest w 3 centylu. troszke mnie to niepokoi ze przybral niecaly kg ale z tym jego ulewaniem to i tak fajnie :) pytalam o ilosc mleczka czy 120ml to dobra dawka i jest dobra.

ja nie widze AR w rossmanie bede zamawiac z tamtej strony bo sie mi oplaca. w 1 aptece 41,90 zl w drugiej 37zl wiec roznica jest a zamawiam wiecej niz 1szt. gdyby nie ulewal po bebiko bysmy karmili bebiko przeciez wiadome.

do ginka mam na 21 listopada na 8:40. znowu wczesnie ;/.

reklama
Bebe ależ śliczne dzieci! A na pierwszym zdjęciu Marcelinka podobna do mojej Ady, ale żeby nie było Twojego M nie znam. Mam nadzieję, że Ty mojego też nie:-p

Bebe właśnie przyszedł mój M, ja mu to zdjęcie pokazuje, i mówię czy Ada ładnie wyszła, a on na to że pięknie:-)

Ostatnia edycja:
DADA 29 zł :)zawsze jest tak ze im większe pampersy to ich mniej w paczce(w kazdych tak jest)bo aby zmiescić sie w cenie takiej samej to jest ich mniej w paczce ;)
My ostatnią paczke 2 i wejdziemy w 3 bo te juz są w sam raz nam...

dada sa fajne :) my 2 zakladamy od miesiaca jakos bo newborn przyciasne byly a sa do 5kg a niunio wazyl wtedy niecale 4kg.

mamy chlopcow: przesikuja sie Wam nieraz dzieciaczki?

Patrysia No! Trzy to trzy! A Malutki miodzio, a te włoski, no zakochana jestem!
Martusia, ja mama trzech mogę powiedzieć, że sikacze były straszne, i non stop z boku olane! A koopa o matko plecy całe:szok: Ada nie ubrudziła się ani razu:szok:

Ostatnia edycja:
Patrysia No! Trzy to trzy! A Malutki miodzio, a te włoski, no zakochana jestem!
Martusia, ja mama trzech mogę powiedzieć, że sikacze były straszne, i non stop z boku olane! A koopa o matko plecy całe:szok: Ada nie ubrudziła się ani razu:szok:

ja uzywam pieluszek happy i od kąd ich używam mały już nie zasikuje sie i kupska nie wylatują choć czasem sa takie że nie wiem od czego zacząć :tak:
w sobotę rano poszłam do fryzjera mężu został z Krzychem - wracam a mężu upocony i zdyszany a Krzychu roześmiany :szok: pytam sie co tak bawicie sie :confused: a mężu nie zasrał sie tak zę uszy czyściłem, puścił kleksa na mnie i do tego zasikał sie już 3 razy :szok::cool: a nie było mnie 2 godziny :-D

ps kupuje tu http://www.blizejciebie.pl/pieluszk..._5-9kg_-_82_szt__big_pack.html,445_446,1679,1

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry