Jej aż mi słabo jak czytam takie straszne opowiesci

Eve szczeże współczuje
Ja w swoim życiu swego czsu bardzo dużo leżałam po szpitalach i widziałam różne sceny.
Co do dawania- podzielam zdanie większosci- każdy po to pracuje w szpitalu, że ma pensje i to powinno mu wystarczyć. Poza tym nie po to chodzę i płacę za prywatne wizyty lekarce, żeby jeszcze cos wiecej dawać.
Ta sama lekarka robiła mi zabieg usuniecia torbiela i też nic nie dostała a zaglądała do mnie jak przychodziła na dyzur i jak go konczyła, była bardzo miła.
Co do cc ja wolałabym rodziś sn, ale z przyczyn zdrowotnych nie mogę i bardzo się tego porodu boję. Bardzo bym chciała w znieczuleniu ogólnym, ale nie wiem czy to się tak da zrobić. Mam bardzo niski próg bólu i jak widzę lub słyszę takie rzeczy związane z operacjami narzędzieami itd to mi słabo.
Z ego co wiem meriderka to nie można sobie od tak zażyczyć cc. Musisz mieć albo jakieś wskazanie- lista jest bardzo ściśle określona, albo rodzić w prywatnej klinice gdzie kosztuje to podobno- z tego co słyszałam- zależnie od kliniki i miasta od 6 do nawet12tys albo próbować dać lekarzowi łapówkę

innego wyjścia nie ma
Mnie nie jest szkoda żadnych imprez czy wyjść- nigdy nie byłam typem imprezowicza i nie przepadam za takimi wujciami. Nie będę miała czego żałować, bo zawsze wolałam siedzieć w domu

Jak już to z jakąś jedną dobrą koleżanką albo z mężem, ale to bardzo rzadko- można powiedzieć od świeta
Dziś się nie wyspałam

Daniel budził mnie co chwilę swoimi kopniaczkami. Pomysłu na obiad brak.