reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Ja dzisiaj uciekam z małym do mamuski :) i na male zakupki

Tak jak wczoraj pisałam mały zasnąl o 21.30 i pierwszy raz obudzil sie o 00.50 a potem pobudka o 4,6.8 ciumkal troszke i spal dalej takze pieknie!!! i raczej spalby dalej ale poszla kupa no i zbieram sie do mamy:-) takze dzis jestem zadowolona:-)zeby on tak juz mial:-) no i od rana gada i gada az spokojnie moge sie szykowac :-) jak nie duzo potrzeba do szczescia:-D

Muszę się pochwalić - dziś mój synek po raz pierwszy przespał całą noc! zasnął o godz. 21 a obudził się o 6 rano :)
Zazwyczaj budził się koło 3 w nocy na mleczko i kupę, ale dziś obudził nas o 6, ja pytam męża czy wstawał do niego w nocy bo ja nic nie pamiętam, on mi na to że nie wstawał, no czyli nasze cudo spało całą nockę :) oby tak dalej :)

i ja musze pochwalic moje dziecie, caly dzien wczoraj spala z przerwami na papu, o 19 kapiel :tak:zasnela ok 20 :szok:obudzila sie o 1 a potem o 6 i dalej spala na moim brzuchu :-) a teraz kweka ;-)

o widzę że miałyśmy dobre nocne fale wszystkie dzieciaczki wyspane :tak: mam nadzieję że i mamuśki :tak:

Ja jestem nowo narodzona po masażu - boszsz jak tego potrzebowałam :tak:Pani kochana mi nastawiła karczek i kręgosłup i cudnie mi sie spało, ukochany syn także dał mi pospać i ja dopiero jem śniadanie on śpi dalej :-D - chyba poczuł klimat relaksu by był z nami :-p
Także kobitki .. dla dziecka wszystko ale i dla siebie też coś - poszły mi wszystkie na masaże lub inne formy relaksu :tak:
Tak jak was czytam to zaczynam sie zastanawiać że chyba lepiej aby była albo bardzo mała różnica wieku albo duża bo tak po środku to nie za bardzo czasem wychodzi :-( trzymajcie sie !

Czy wasze dzici tez tak jedzą piąstki ??? jak z tym walczyć???

Kasia P ooooooo jaaaaaa, przyznaję zazdroszcze :D oby tak już mu zostało! super!

u nas początek zasypiania przesunęłam na 19-20 wtedy kąpiel i karmienie i lulu, ale wczoraj się wybudził ok. 22 zasnął znów o 23 i spał aż do 4! :) normalnie super hehe :) szkoda tylko, że ja chodzę spać po północy i nie umiem się przestawić :D a pobudka o 6:30 jak w zegarku zawsze :D

Hallo Kochane!
Ależ mnie dopadło wczoraj jakieś dziadostwo! Połamana cała się czuję, gardło mnie boli, noc koszmar! Pozarażali mnie skubańcy! Mam nadzieję, że to nie jakaś grypa, i nie zaraże malutkiej:baffled:
Tu Ikea sztuk 3 w odległości 10 km. Kac śmiga na plac zabaw, a My sobie łazimy:-)

reklama
Dziewczyny gratuluje super nocek, u nas tez bomba, od 22.15 to rowniutko 5.00 rano, potem cyc, nowy pampers i do 8.15 :szok:

fantastycznie! oby tak dalej.

Kasia, duza szansa na to ze juz tak zostanie :tak:

Merlinku, moj ten wsuwa piastki, ale nie czesto , przez to poznaje swoje raczki, to normalny etap w rozwoju dziecka. Trzeba zwracac uwage czy wklada obie rece do buzi (nie naraz oczywiscie) czy tylko jedna. :tak:

Moj sie rowniez zaczyna slinic...

A czy wasze dzieci sie denerwuja jak jecie ? W sumie jeszcze wczesnie ale nie sadzilam ze maluch bedzie kojarzyl,ze my jemy i tez sie wkurza ze nie moze z nami jesc :Da najgorsze bunty sa, kiedy mama odciaga mleko to on sie tak patrzy i oblizuje hehe :-)

oby weekend rowniez dal dobre rezultaty w spaniu!

Do góry