sembonzakura
Fanka BB :)
citrus to co Ty jadasz tak na codzień? 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale przecież czym ty się martwisz.
Powiesz, jak powiesz. Dziecię nie urodzi się jutro, trochę czasu jeszcze masz
Kaja ty to zawsze masz przeboje...

zapalenie tchawicy dla odmiany... w nocy nie spałam praktycznie bo gorączka 39 stopni i wypluwała płuca suchym kaszlem... masakra...a w czwartek było czysto, bo ją dwóch lekarzy usłuchiwało i tylko sie kaszlu astmatycznego dosłuchali... a w nocy z wczoraj na dzisiaj już dramat... no nie moze być spokoju... dobrze, że Zosia to dobrze znosi, z uśmiechem...

hej dziewczyny,
znwou nie mam czasu na nadrabianie... kurde w czwartek byliśmy u lekarza z Zosią, a dzisiaj wzywałam do domuzapalenie tchawicy dla odmiany... w nocy nie spałam praktycznie bo gorączka 39 stopni i wypluwała płuca suchym kaszlem... masakra...a w czwartek było czysto, bo ją dwóch lekarzy usłuchiwało i tylko sie kaszlu astmatycznego dosłuchali... a w nocy z wczoraj na dzisiaj już dramat... no nie moze być spokoju... dobrze, że Zosia to dobrze znosi, z uśmiechem...
zdrówka wszystkim i miłego wieczoru i niedzieli!