reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ale przecież czym ty się martwisz.
Powiesz, jak powiesz. Dziecię nie urodzi się jutro, trochę czasu jeszcze masz :tak:

Kaja ty to zawsze masz przeboje...

no, nie moze byc za rozowo;-)..

moje dziecie wrocilo z polskiegoo pepola, zrobili swieczki takie swiateczne, powywalano mi swieczki ze swiecznikow i zastapiono nowymi:-D
a ja chyba juz z tym leniem pojde spac..

wczoraj w lozku wlaczylam sobie "listy do m", jedyny swiateczny film jaki znalazlam i ja juz moge zaczac karpia smazyc:-D

hej dziewczyny,
znwou nie mam czasu na nadrabianie... kurde w czwartek byliśmy u lekarza z Zosią, a dzisiaj wzywałam do domu:wściekła/y: zapalenie tchawicy dla odmiany... w nocy nie spałam praktycznie bo gorączka 39 stopni i wypluwała płuca suchym kaszlem... masakra...a w czwartek było czysto, bo ją dwóch lekarzy usłuchiwało i tylko sie kaszlu astmatycznego dosłuchali... a w nocy z wczoraj na dzisiaj już dramat... no nie moze być spokoju... dobrze, że Zosia to dobrze znosi, z uśmiechem...

zdrówka wszystkim i miłego wieczoru i niedzieli!

Sembonzakura, w kolejności od tego, co najwięcej: warzywa (wszystkie możliwe), nabiał (twaróg / jogurt naturalny rzadko / kefir / maślankę), owoce (wszystkie możliwe), mięcho (każde oprócz wieprzowiny i owoców morza), kasze i ryże, jajka i ryby, ciemne pieczywo albo graham (czasami pszenne, najczęściej w weekendy), czasami coś słodkiego lub słonego (typu słone paluszki). Tyle mi przychodzi do głowy na tę chwilę :-p

Aaaa, no i takie tam jak mleko, płatki owsiane, kakao... Ale to raczej takie pierdoły :p

Mhm... nie zmieściłam się już dziś w jedne spodnie od piżamy. Tzn. weszłam, ale wciskają mi się w brzuch, więc je wcisnęłam w głąb szafki... :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny,
znwou nie mam czasu na nadrabianie... kurde w czwartek byliśmy u lekarza z Zosią, a dzisiaj wzywałam do domu:wściekła/y: zapalenie tchawicy dla odmiany... w nocy nie spałam praktycznie bo gorączka 39 stopni i wypluwała płuca suchym kaszlem... masakra...a w czwartek było czysto, bo ją dwóch lekarzy usłuchiwało i tylko sie kaszlu astmatycznego dosłuchali... a w nocy z wczoraj na dzisiaj już dramat... no nie moze być spokoju... dobrze, że Zosia to dobrze znosi, z uśmiechem...

zdrówka wszystkim i miłego wieczoru i niedzieli!

Kora na suchy kaszel polecam (ale to nie wyleczy, tylko się nie kaszle przez jakiś czas) masło z cukrem i do buzi, żeby się rozpuściło. Podobno najlepiej smalec z cukrem, ale mnie to przerosło.
To sposób babciny, ale skuteczny. Nie zaszkodzi, a łagodzi :tak:

No i dużo zdrówka dla was!!!

Kaja lubię Listy do M. :tak:
A świeczki sama bym z mieniła, jakby mi Iggy takie zmajstrował.

Citrus ja przegląd garderoby jakieś 2 tygodnie temu zrobiłam. I wszystko maławe, ciasnawe i bez ciążowych perspektyw wylądowało głęboko w ciemnicy...

KORA, duzo cierpliwosci..
kurcze, ale u mnie tez tak zawsze, z usmiechem, ja wlosy rwe z glowy, a mala zadowolona i mowi: "nic sie nie stalo"...a malo pluca nie wypluje

Heja,

Dziękuje za odpowiedźi z sprawie tego kłucia, uspokoiłyście mnie, za tydzień wspomnę w razie czego o tym Gin, chociaż od wczoraj wieczorem się nie powtórzyło.

Też Wam zazdroszczę tego urządzonka do słuchania serduszką z chęcią sama bym posłuchała...

Z powodu odwiedziń moich rodzić mąż upiekł nam pyszną pizze mniaaaam, jutro robimy sobie wycieczkę za miasto.

Kora zdrówka dla Zosi.

Ponieważ mam gości i wiadomo wieczorkiem każdy z drinkiem lub piwem to i ja pozwoliłam sobie na piwo bezalkoholowe, ale to nie ten sam smak.

reklama
Mialam miec wolne wieczorem,a tu znajomy dzwoni czy wpadniemy i nici z odpoczynku ...
Cytrusek-Ja jem te 0,1 tluszczu ,ale nie wiedzialam ze to zle ze te tluszcze sa potrzebne boje sie przytyc ,,,,juz sie smieja ze okragla jestem :zawstydzona/y:
Aniaczek- Fajna sprawa z tym sluchaniem tetna plodu ,moje dzieci tez to lubia ;-)

Ok spadam spac ..Milej Nocy:-):-):-)

Do góry