reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Hejka:-)
Wiecie, że właśnie do mnie dochodzi, że będę miała dzidzie hihi
Dostałam ciuszki i leżały tak w workach, dziś wzięłam się za nie i jak zobaczyłam te ubraneczka jak dla lalek to do mnie doszło, że to już niedługo!!!!!!!!!
chyba tylko wózek będzie do kupienia bo ludzie mi wszystko znoszą:-)
miłej nocki

zapomnialam zapytać, czy szczepiłyście się na grypę w ciąży ?? Bo tu rekomendują a ja tak nie jestem za tym:wściekła/y:.
a co Wy na to?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też ostatnio przeglądałam ciuszki, które kupiłam na tablica.pl. Kobieta sprzedała mi za 170 zł 85 sztuk markowych, zadbanych ubranek, jak je oglądałam byłam w ciężkim szoku :) Rozmiaru od najmniejszych do 6 miesięcy, więc na początek nic nie kupuję. Włożyłam w worek próżniowy i będą leżakowały do początku stycznia :) Oddziałowa też juz zapowiedział, że mi da ciuszki po swoich wnukach, więc akurat tego kupować nie będę musiała :)

Co grypy ja się nigdy nie szczepiłam. Jestem po studiach medycznych i akurat mi wciskali do głowy, że nie warto się szczepić na grypę i tak mi pozostało. Tym bardziej, że co roku wirus się mutuje i niektóre zaszczepione osoby i tak chorują.
W Polsce dodatkowo panuje taki mit, że jak ktoś ma katar, kaszel i gorączkę to od razu mówi, że ma grypę, a w rzeczywistości jest po prostu przeziębiony.

Kupiliśmy też ostatnio łóżeczko Klupś z szufladą za 120 zł :D a Nowe są w granicach 370 ( bez materacyka). Jest lekko odrapane w jednym miejscu tylko.

barbhp gdzie ty mieszkasz że łóżeczka klupsia są tak drogie?:szok: Ja się przymierzam do nowego klupsia i kosztuje ono 238zł dokładnie...

Ale się słodko wyspałam:) za oknem piękne słonko więc aż chce się żyć:)
Zjadłam małe śniadanie, powoli przymierzam sie do szykowania obiadu a po południu może jakiś spacer?

Miłej niedzieli dziewczynki

hejo, ja jeszcze przed ciaza jak mi sie zdarzalo szczepic to w ciagu tygodnia chorowalam, stwierdzilam ze nie ma sensu i teraz tez nie zamierzam.

tez zamierzam wykorzystac piekne slonce i wybieram sie na babskie pogaduchy z kumpelami jeszcze z podstawowki

pozdrawiam radosnie :-)

Witam..dzisiejsze duszności mnie dobijają..:baffled:ehh. Pogoda jest fatalna, chyba z tydzień słońca nie widziałam..Cały czas albo mega zachmurzenie albo mgła:eek:

Aniołeczek- cena łóżeczka zależy od jego modelu. Klupś ma wiele modeli, sa i droższe i tańsze:tak:

Witam niedzielnie:)

Agisan myślałam o zabawach takich wiesz bardziej statycznych jak malowanie, wycinanie, wyklejanie lepienie z każdej możliwej już masy:///
Dziś nawet pozwolilam sobie pomalować paznokcie://

Moja mała dziś kopie w pęcherz dość mocno:(((
Brzuch mi się stawia trochę ale nie często i bezboleśnie więc myślę i mam jadzieje że w 30 tc to już normalne:))

zapomnialam zapytać, czy szczepiłyście się na grypę w ciąży ?? Bo tu rekomendują a ja tak nie jestem za tym:wściekła/y:.
a co Wy na to?
mi gp też nadawała, że polecają i mam się zastanowić. ja powiedziałam, że raczej nie, ale mogę jeszcze pomyśleć hehe ogólnie nie zaszczepię się na pewno, a poza tym w tej chwili i tak bym nie mogla i sama gp to też wie bo moje problemy obecne to ona sama nie wie co to :/

barbhp gdzie ty mieszkasz że łóżeczka klupsia są tak drogie? Ja się przymierzam do nowego klupsia i kosztuje ono 238zł dokładnie...

Aniołeczek- cena łóżeczka zależy od jego modelu. Klupś ma wiele modeli, sa i droższe i tańsze:tak:

Dokładnie, różne są ceny. My upatrzyliśmy sobie dokładnie taki model Łóżeczko Radek 7 Teak z Szuflada Klupś (2780444894) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i znaleźliśmy właśnie za 120 zł :) Z materacem kokos-pianka-gryka gratis. Widać, że mało używany, nieodkształcony, ciągle się zastanawiam czy go używać czy kupić nowy.

A no tak nie wiedziałam, że cena poszczególnych modeli aż tak się różni bo w sumie te łóżeczka sie niewiele różnią między sobą jak dla mnie.

Co do materaca- jesli ten który macie nie jest jakoś zużyty to myślę, że nie ma sensu kupowania innego... Materace kokos-pianka-gryka podobno sa dobre. Ja też chcę kupić tego typu.

reklama
Co do materaca- jesli ten który macie nie jest jakoś zużyty to myślę, że nie ma sensu kupowania innego... Materace kokos-pianka-gryka podobno sa dobre. Ja też chcę kupić tego typu.

No właśnie tez tak czytałam że są dobre, a odkształcają się chyba te z samą pianką. Po otwarciu tego pokrowca nie zauważyliśmy żadnych wgnieceń w piance, więc myślę że jest ok.

Do góry