reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
wczoraj zaszalałam...bylam w księgarni po książkę dla chłopaków pod choinkę i wstąpiłam potem do drogerii :-) i wzbogaciłam się o nowy tusz z Lumene do oczu wrażliwych ;-) i nowy lakier do paznokci :-D cholernik był drogi ale jeśli utrzyma się na moich paznokciach dłużej niz jeden dzień bez uszczerbku w stylu scieranie to wart był tej kasy ;-)
Lakier mam z Sally Hansen o dokładnie taki:
IMG-20120115-00959.jpg

Aga i jak lakier? Utrzymał się?

Kupiłam Kubie zamek (zgodnie z życzeniem), konkretnie FP ten z reklamy
Fisher Price Zamek Warowny Rycerza Andrzeja Y2446 - Sklep internetowy Agito.pl
Tylko ja za niego dałam 230 zeta w Selgrosie.

I do tego Smok, ale jeszcze nie wiem, czy mu dam teraz, czy za jakiś czas... myślę nad tym...

Fisher Price Smok Olbrzym X5827 - Sklep internetowy Agito.pl

No i mnie on kosztował 62 zeta w Selgrosie.

Jak ktoś ma Selgrosa pod nosem, to do 26/11 są promocje na zabawki.
Więcej tutaj:

Wszystkie promocje Selgros w jednym miejscu – Gazetki – Oferta promocyjna - Hurtownia spożywcza i przemysłowa Cash&Carry

Barteq oświadczył w sobotę, że chce samolot i tego się trzyma :-) jak wybiorę model, to się pochwalę, do tego ciężarówka jakaś i zestaw ciastoliny CIASTOLINA, - CIASTOLINA PLAY-DOH SUPER TĘCZA 20 SZT - HASBRO

Poprawka: kupiłam w Realu po 39,95 :) od 49 są zestawy do ciastek, lodów i inne takie z Play Doh :-)

W sumie w Realu i Selgrosie mają przecenione całkiem fajne zabawki, można coś wybrać. Na Lego wszędzie jest jakaś promocja, ale na razie sobie darowałam, dostaną na urodziny :-)

Ostatnia edycja:
Aniez powiem ci że tak. Dlużej niż dobę sie utrzymał ;-) mało tego utrzymał się na moich paznokciach 3 dni a to już jest wyczyn :tak: Malowalam w niedzielę ale brzydko trochę wyszło (chyba za szybko poszłam spać i sie wzorek odbił na lakierze :-p). Przeciągnęłam bezbarwnym i jest ok.

Agnieszka kiedyś miałam od nich jakiś lakier z teflonem i rzeczywiście ładnie się trzymał . Tylko cholerniki drogie .

Ja ostatnio testowałam jakieś cudo z avonu , to co ma schnąć 30 s i powiem wam że rzeczywiście jest błyskawicznie suchy . Do tego stopnia że czasem już się nie da nic poprawić :-D
Także jak potrzebujecie pazur na szybko to polecam .
złazi jak reszta .

Aniez tam trzeba mieć kartę jak do makro ? rzeczywiście ceny fajne :tak:
najlepszy jest ten interaktywny konik na trzeciej stronie :-D:-D w smyku kosztuje 599 a w realu 549 :-D a tu 299 . jak ktoś sie szarpnie to by się mógł wkurzyć nieźle .

W realu też są teraz bardzo fajne promocje na zabawki :tak:

reklama
Aniez moje dzieciaki bardzo lubią bajkę piraci z nibylandii

statek też jest do tego , bo marudził już Szymon o niego

Fisher Price Łajbek Gadający Statek Piratów Y3041 (2752676397) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dziś byłam w Smyku i cena mnie poraziła, 259 zł!!! przegięli. Mati też uwielbia piratów i się zastanawiam. Selgros mnie kusi, Aniez dzięki za inf., ale mają super ceny.

Do góry