reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

HEJ :).

Dzięki dziewczyny, pocieszyłyście mnie trochę, mam nadzieję że mój też tak dzielnie zniesie lot jak wasze maluszki.
Natalka rozbawiłaś mnie tą kupą w samolocie:-D.

Flaurka wiem co czujesz. Ja do tej pory nie mogę się pogodzić, że nie karmię piersią ( teraz już nawet w nocy nie chce cyckać z piersi).

Więcej nie napiszę, bo mam dzisiaj zabiegany dzień. Trzeba pozałatwiać pewne rzeczy, powoli zacząć się pakować. A jeszcze muszę wybrać się do ginekologa zrobić cytologię przed wyjazdem.

Życzę Wam miłego dnia.

reklama
czesc dziewczyny- ja tez naleze do grona niewyspanych :( dobrze ze jutro sobota i maz pozwoli mi pospac (wezmie malego)...ale obiad juz zrobiony, posprzatane w miare- mialam isc na spacer ale mlody juz byl tak zmeczony ze nie wytrzymalby zanim zjadlabym sniadanie wiec pospacerujemy pozniej :)

Flaurka dziekuje za komplement, az mi sie milo zrobilo- zebys ty wiedziala ile ja mam kompleksow na tle swej urody- wydaje mi sie ze jestem paskudna- wiec tym bardziej mi milo :) choc ogladajac twoje zdjecia musze przyznac ze tez jestes bardzo fajana babka- i masz super cycusie! zawsze takie chcialam!!

littl-nina a co on za klocki chce miec?:szok:

ja o tych zlobkach wstawilam link nie krytykujac mam pracujacych- bo takie szanuje za organizacje czasu i mega sily zeby wszystko dobrze zorganizowac i na wszystko znalezc czas- ja to wstawilam bo sa rodzice ktorzy oddaja swoje dzieci na 8 godzin bo chca miec spokoj!!! a pozniej sadzaja przed tv!! dla mnie to koszmarne rozwiazanie- a jesli chodzi o normalnych pracujacych rodzicow to przyznam sie bez bicia ze uwazam ze zlobek powinnien funkcjonowac 8 godzin pracujacego rodzica plus dojazdy- dla mnie to chore decydowac sie na dziecko jak rodzice po 12godzin pracuja- te dzieci wychowuja zlobki, przedszkola, szkoly, rowiesnicy- co mija sie z celem posiadania rodziny.

Dzięki dziewczyny za dobre słowo, wczoraj też tak W tłumaczyłam ale na niewiele to się zdało. Mam nadzieję, że dziś przespał się z problemem i będzie miał lepszy humor.
Za to dziś Olak strasznie marudna, co zaśnie tu budzi się z krzykiem, może to na zęby???

Zmykam bo znów się odzywa...

Buziaki dla półroczniaków:tak:

reklama
wiecie co dziewczyny? zdalam sobie sprawe ze my juz tu tak gadamy ponad rok!! ja jestem z wami od pazdziernika ( we wrzesniu dowiedzialam sie o ciazy) a wy od kiedy? i dlaczego akurat tutaj zdecydowaliscie sie zajrzec??
Ja akurat tu waladowalam bo wiem od kolezanki ze udzieala sie na forum mam bb i tak zaczelam szukac forum bb i majowek- pamietam ze pierwsza co do dzis jest poznalam suzi i czarnula :) reszty jakos nie kojarze :)
Nie mam kolezanek tu gdzie jestem a chcialam sie komus wyzalic, zapytac o rade, uspokoic gdy cos mnie niepokoilo - ciesze sie ze tu jestem :) ciekawe jak dlugo jeszcze bedziemy sie tu udzielac :)

Do góry