reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Witam.
Aga przyjmijcie moje szczere kondolencje :( :*
Duże buziaczki dla Stasia :*:*:*
Katasza odpocznij troszkę kobietko i zaufaj mi sprzątanie NIEucieknie:no: a szkoda :wściekła/y: Ja jakos weny na sprzątanie nie mam:baffled: ogólnie dzis dzien do duszy. Jedyny plus to to ze byłam na szkoleniu z tenisa, squosza (nie wiem jak to sie pisze), i badbinktona (też nie wiem czy dobrze napisałam:zawstydzona/y:) Całkiem fajnie bylo:tak: Pograliśmy po szkoleniu i chyba sie wyżyłam:zawstydzona/y::-D

Po przyjsciu do domku, tesciowa zaraz sie zebrala pomimo ze autobus miala o 19:50 to wyszła o 19:15 : Errr:: Errr:
i tak naprawdę uświadomilam sobie ze oprócz Aluska i mojego M to jestem sama jak palec:-( A mam mame, tate, brata...:dry: I pewnie gdyby nie Ali i M znów święta spędziłabym sama...ehhh przepraszam Was za smuty :zawstydzona/y: tak jakoś mnie naszlo...

Ostatnia edycja:
reklama
maly soi, mieszkanie posprzatane, ja wykapana, maz robi kolacje- ODPOCZYWAM:tak::tak::-D:-D:-D:-D

suzi przytulam cie kochana- nie mysl ze bylabys sama- bo juz nie jestes i nigdy nie bedziesz!!!! a co tesciowka tak wystrzelila? co z twoja rodzina? ciekawskie ze mnie stworzenie- przepraszam- ale jak juz tak napisalas to mnie zaciekawilas:zawstydzona/y:

Andav no widzisz takie jest życie, mówiąc najkrócej i najprościej zawsze bylam zbędnym elementem w ich życiu i nie widzieli większej potrzeby aby np. zapraszać mnie na święta :zawstydzona/y:
Tesciowa/ tesciowie teoretycznie odkąd zajmuje/ą sie małym tak robią. Mam wrażenie że gdyby nie Ali to też jakoś specjalnie by nie zabiegali o kontakty. A dziś utwierdziłam się w swoim przekonaniu...

cooo a co to za rodzice? jeszcze z tesciami to mozna zrozumiec ze nie zawsze jest kontakt ale rodzice? ach suziii kochana- lepiej mysl o tym ze masz przy sobie najwspanialszych facetow i swoja supr rodzinke- jeszcze bardziej ciesze sie ze Ali jest przy was :****

Ale naskrobałyście ...
DrAsia Ja pytałam o zawód a odp Aga nie wiem czy ona też pytała czy się pomyliłaś ale mniejsza o to mam podobny zawód technik żywienia ale nie mam studiów zrobionych pod ten kierunek tylko technikum skończone , fajną masz pracę też bym taką chciała :)
Pieszczoszka ja bez znieczulenia bym się nie podjęła kanałowego leczenia miałam dziś je mnieć ale jeszcze tydzień bo jest jeszcze ropy troszke i znów mam opatrunek na zębie....
Andav kurczę żeby mój capnął tą butle próbowałam po jakimś czasie dać znów to pociągnął 2 razy i tyle . A dziś jak dałam samo mleko w butelce to nic nie pociągnął ale jak dosypałam kaszki by była konsystencja gęsta to zjadł łyżeczką raz dwa ... cwaniaczek ...
she najlepszego dla Stasia :) a i miałam zapytać jak tam spanie w łóżeczku ??
suzi tule dobrze dziewczyny piszą ... masz swoich chłopaków i zawsze będą przy Tobie ęc nie zostaniesz sama ...

Ostatnia edycja:
Suzi Andav ma racje nie jestes sama masz najukochanszego synka na świecie kóry nie mógl by mieć lepszej mamy i super męża:tak:wiem ze to twoja mama ,tata i brat i top rzykre troche.....ale skoro nie chce z toba utrzymywac kontaktu to nic na sile , masz tu dwie kochajace osoby kolo siebie a to juz sporo miłości wwiec zapewne wynagradzaja ci wszystko ;-) :-) a teściówka jakaś dziwna :dry::baffled:czemu tak sie zachowuje:confused:

Hej :)

Mój dzieć jest jednak kochany :D mimo że kaszel dobija go totalnie a katar nie pozwala normalnie funkcjonować to przetrwał z uśmiechem całą noc zabiegów i ładowania w niego leków... Dziś duszność się utrzymuje ale jest zdecydowanie mniejsza...
Dziś pediatra zaleciła dalsze postępowanie więc jeszcze do niedzieli mamy kontynuować inhalacje i masaże...

Ja za to jutro idę do neurologa. Będziemy szukać przyczyn moich omdleń... ciekawe co on powie.

Poczytam was później bo teraz zaczęłam sprzątać :p

BUZIAM :*

tez mam opatrunek i mam to ***** zmieniac co 2h. dziura na poł metra w dół heh i mam tam wpychać wate masakra! W piątek ide cos robic z tym zebem ale to jeszcze nie kanałowe.. w nastepnym tyg kanałowe mnie czeka..
Ta babka stwierdziła,że nie będzie mi potrzebne znieczulenie ,że będe czuć jedynie małe szarpanie ale i tak chce znieczulenie nie ma bata juz mnie nastraszyłyście

reklama
Kasiula- probuj co jakis czas- moze zalapie- no chyba ze ci zalezy zeby jak najszybciej przestawic go na butelke to wtedy musisz poprobowac z roznymi butelkami- Flaurka miala takie przeboje- nie wiem co jej Hubi wkoncu zaakceptowal:confused: bardzo sie ciesze ze u nas obeszlo bez dramatow- nie powiem lubilam cycowanie i bylo mi szkoda ale powoli sie przyzwyczajam i nawet sie ciesze ze moje cycuszki znowu sa moje;-) zawsze zostaje jeszcze nocne cycowanie- w sumie tylko raz ale zawsze cos.

Masio- Gabrych dzielny!! ty wiesz ja jestem jego fanka- wycmokalabym te jego pultyny!

Pieszczoszka rzeczywiscie cos sobie przypominam ze przy kanalowym to nie moze byc maksymalne znieczulenie bo musisz im mowic czy czujesz zeba zeby oni wiedzieli czy wszystkie nerwy wyciagneli ;)

Do góry