reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

wrzesień 2012 ;)

Gorgusia- wlosy juz zbieram wszedzie i mnie to wkurza z reszta cale zycie sa wszedzie bo jest ich za duzo i na bierzaco wypadaja wiec mam nadzieje,ze jak ich troche wiecej wypadnie to bedzie spokoj..
Merlin - dziekuje za porade:) domagalabym sie od parcodawcy gdyby nie byl to moj maz..:D
Milej niedzieli Kochane:)

reklama
wracamy w drodze powrotnej podjechaliśmy do galeri miałam sobie coś kupić z reszty kasy z urodzin i co? Kupiłam w h&m małemu skarpetki ze smerfami a małej spinki hello kitty matka wariatka AXARI u nas takich wyprzedaży w h&m nie ma :(

Ostatnia edycja:
Ja tez nie dostalam @ i jestem po cc, karmie KP. W koncu musze sie wybrac do lekarza...nie wiem czy sama w koncu przyjdzie czy trzeba wywolywac np luteina...ciekawe

Ja też jeszcze nie dostałam @, też jestem po cc i kp. Po co się wywołuje miesiączkę luteiną? Nie można po prostu na nią cierpliwie zaczekać? Ja np sie cieszę, że jej jeszcze nie mam. Czy jak tak długo sie jej nie ma, to grozi jakimiś powikłaniami?

Dobryyy

Jakie kolysnaki jeszcze mozna spiewac dziecku ?

ja od dzis jade caly czas na "kotki dwa" i juz mi tchu brakuje :-D
ale dziala !

Ja też jeszcze nie dostałam @, też jestem po cc i kp. Po co się wywołuje miesiączkę luteiną? Nie można po prostu na nią cierpliwie zaczekać? Ja np sie cieszę, że jej jeszcze nie mam. Czy jak tak długo sie jej nie ma, to grozi jakimiś powikłaniami?

No mi tez ona wcale nie potrzebna... ja tam nie wiem czy juz pora zeby przyszla czy nie:-p:-pnapisalam,że ciekawa jestem czy sama przyjdzie czy trzeba wywołac jak dlugo nie przychodzi,,,

Dobryyy

Jakie kolysnaki jeszcze mozna spiewac dziecku ?

ja od dzis jade caly czas na "kotki dwa" i juz mi tchu brakuje :-D
ale dziala !

Ja nagrałam siebie na tel i puszczam z tel:-D bo gardlo siada:-p

napatrzyłam sie na wasze zdjęcia :-D
pauline Twoja ślicznotka to chyba długa jest ? wygląda na taką "wysoką" chudą laskę :-D a ta kiecaaa kude :tak:
kiedyś też miałam taką sukienkę różową cała w falbany boszsz im człowiek starszy tym trudniej przecież jakbym teraz coś takiego założyła wariatką by nazwali
Tygrysek1985 oj muj też lubi gadać do chłopaków co na tapecie są :tak: fajny słodki brzdąc :tak:

*martusia* hihihi jaki upięty w pasy jakby miał zaraz uciec :-p swojego też zapinam :tak: a u mamuni zawsze najlepiej zasypiać - widzę że synek podobny do mamuni :tak:
anusienka1986super zdjęcie ale powiem Ci ze przywołało u mnie koszmarne wspomnienia z dzieciństwa :-p no nie lubiłam mikołaja - może dlatego w domu mówili ze dziadek mróz przyjdzie :confused::baffled:
megan09 zazdroszczę i udanego relaksu :tak:
taycia dokładnie tak jest jak dziewczęta piszą nie odciągniesz tyle ile odciąga dzidzia a po za tym to dzidzia teraz bardzo dużo z Ciebie wyciąga i zanim naprodukuje sie mleczko na nowo żeby z łatwością je w dużej ilości odciągnąć to trochę trwa - karm piersią i sie nie martw na pewno jest dobrze
Mafu889 miejmy nadzieję że już "po krzyku"
Kasieq uwielbiam ich :tak:

anusienka1986super zdjęcie ale powiem Ci ze przywołało u mnie koszmarne wspomnienia z dzieciństwa :-p no nie lubiłam mikołaja - może dlatego w domu mówili ze dziadek mróz przyjdzie :confused::baffled:

No powiem Ci, że ten Mikołaj nie należał do najpiękniejszych.;-) Dzieci była niezła gromadka bo aż 7, z czego 3-ka (12mies,14mies,2 latka) płakała na jego widok, jakby je co najmniej ze skóry obdzierali :szok:, tylko mój Adrianek nawet nie zauważył kiedy wylądował u Mikołaja na kolanach, jeszcze w międzyczasie łapki mu się w brodę zaplątały i mało Go nie zdemaskował :-D:-D stąd też widać w powietrzu moje ręce-kończyłam odplątywać łapki Adiego z brody Dziadka Mroza ;-):-p:laugh2:

reklama
no hej ;)
wróciliśmy, ała głowa boli, podczytałam was. cieszę się z wieści o cynicznej. a Gdynianka może też kiedyś zawita ;)

191577_10151296844694288_1656780660_o.jpg

Do góry