• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
George witaj :) właśnie dziś nawet o Tobie myślałam :) co słychać i jak minęły święta w PL ;)

Na temat porodów czy to sn czy cc się nie wypowiadam bo mój pierwszy to sn i nawet gładko poszło więc jak będzie powtórka z tamtego to ja bardzo chętnie :) ale też nasłuchałam się o komplikacjach po sn i jeżeli będą wskazania do cc to też protestować nie będę;-) zobaczymy co będzie.

Na razie szukam jakiegoś lekarza bo do mojej ginki już chyba nie wrócę - chyba, że po skierowania na darmowe badania, które zleci mi prywatnie lekarz. Jeżeli dziewczyny z warszawy macie zaufanych lekarzy, którzy do tego pracują w szpitalach to proszę o namiary na priv;-)

chmurka nie miej mi za złe. tak jak każdy ma prawo do własnych lęków, tak samo każdy ma prawo do własnych opinii. i tu zgadzam sie z tym co pisze nia. po wszystkim co przeszłam czytanie o lęku przed bólem okołoporodowym mnie czasem śmieszy. z całym szacunkiem dziewczyny. każda wybierze co zechce. w obydwu sytuacjach jest ból i możliwość różnych powikłań. zazdrościłam jak diabli dziewczynom po cc które przychodziły do mojej sali na drugi dzień podczas gdy ja męczyłam się z zakażeniem... nic tego ze zmieni że ten poród zniszczył mi psyche..

życzę wam porodów dobrych, udanych i w terminie:)

Jestem ciekawa, czy wszystkie które miały cc miały rzeczywiście do tego wskazania? Czy np można poprosić lekarza, żeby naciągnął trochę i wpisał zalecenia na cc? Czy przy cc znieczulenie jest w kręgosłup czy ogólne?

Aśka - mogę Ci polecić mojego lekarza :) Wysyłam namiary na priv

reklama
Pola ja miałam znieczulenie ogólne. Ale to dlatego, że nie było po prostu czasu na zabawę - decyzja zaparła jak już parłam.
Ale z tego co wiem, to lekarze naciągają wskazania i stąd cc na życzenie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry