reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

reklama
2701 – my po domulatamy w skarpetkach i rajstopach wlasnie z abs kapcie na nogach sa tylko kilkasekund
Nastazja kurna azo tyle kasy zmniejszyc podstawe to jakas maskara oby jednak dal jakas dobrapremie
Milva mamnadzieje ze jednak uda wam się złapać pieska i będzie caly i zdrowy
Aga ja pierdy kamja tez bym się nie spostrzegla o co chodzi z Kazimierzem:p u nas to bez ogrodekod razu powiedział ze platne z gory i 150 się należy
Dorota super zemasz taka wspaniala mame i ze ma ci kto pomoc:p
Kupinosia wiem coprzeżyłaś my tez raz mielismy takie pobieranie krwi Zuzienki ze jak wyszliśmy zgabinetu to az wszystkim ludzia było jej szkodac a tamte pindy pielęgniarki sięśmiały bo mala jak płakała to smieszne minki robila ale wtedy A je ostroopierdzielil

My do kosciola tez nie chodzimy ze względu na ksiezy i odkazania jak mowili ze dzieci z probowki to nie sa dzieci boga tylko szatana. Ajak był teraz ksiądz po koledzie to ekspresowa modlitwa wziol kase i Pappa wiecszkoda gadac.
U nas nocka tez tragiczna mala co kawalek się budzila i płakałaach te niesczesne 4 :(

Viola "zawsze po drugiej stronie rzeki, trawa jest bardziej zielona". Mi też koledzy słodzą, mówią miłe FAKTY ;) a P od czasu do czasu obsikuje teren. Zaznacza swą obecność. Miłym gestem, prezentem, a jak mi nie mówi miłych rzeczy to mu przypominam, że ma to robić. Zapewniam Cię jednak, że gdybyś była z tym kolegą tyle ile z P to też by przestał słodzić. P wychodzi z założenia że JA WIEM, ŻE ON MNIE KOCHA I NIKT INNY SIĘ NIE LICZY I NAWET NIE PATRZY. A ja mimo, że wiem, to chcę słyszeć, że jestem najpiękniejszą z dam, że kocha mnie jak szalony itd... I tak w kółko.
Żabcia ja też jestem ciekawa Maciulki haha on jest agentem, wciąż wspominam o pralce drewnianej i o podrywaniu dziewcząt lub o tym jak on NARA mówi haha
Kota zatem ja mam szczęście, bo na jaki temat z naszymi księżmi nie gadam, to zawsze życiowo do tematu podchodzą i nie mówią mi o Piśmie Świętym. Nie mówią mi takich kwasów. Za to dużo mówią o poglądach, o tym jak normalnie żyć, w zgodzie ze sobą i z Bogiem, o filozofii, o życiu codziennym. Nie jest to biadolenie. Ogólnie nasza Parafia jest jedną z bardziej lubianych w okolicy i spoza miasta ludzie też do nas przyjeżdżają, księża są nieprzeciętni. No i u Nas Nina wyczynia też spazmy. Kładzie się spać po 20 i po godzinie wstaje i dopiero koło 24 idzie spać. Już 2 dzień taki kosmos.Kota doczytałam i jestem w szoku. KSiądz takim autem? Nasz to chyba skodą albo coś w ten deseń... kiedyś mieli fiata Uno... Haha no i nie ma u nas inwigilacji na temat spraw finansowych, jeśli już mówi ile on wydał i na co ;) a wydaje na witraże, oświetlenie i różne takie, bo kościół jest nowy..
Nastazja taki etap też przechodziłam z P. Po ślubie właśnie, on nie wiedział o co mi chodzi. A chodziło ***** o to by się zajął mną częściej! Zrobił coś ze mną, razem! Musiałam mu wałkować, waliłam fochy, ignorowałam Go, w końcu nakręciłam taką bombę, że przyjechał z bukietem różowych róż i musiał mnie udobruchać. No i z kasą przykre, z Nowym Rokiem, takie wiadomości ;(
Milva Viola no właśnie czytając Greya można wpaść w komplexy, nie wiem czemu jeszcze P nie przeleciał się ze mną SWOIM helikopterem, czemu nie chce mnie bzykać w windzie... i wogle. Jakiś nienormalny. Do tego nie mówi mi, że mam jeść tylko ciągle PRZESTAŃ ŻREĆ. Jak tu Go kochać? Chyba przeoczyłam swego Greya...
Kupinosia myślałam już ze Krzyś Pawlukowski-to mój brat ;) też ksiądz ;P No i współczuję tego pobierania, ja mam zawsze nerwa z Niną... i też nie wyrabiam.. jak coś im nie tak idzie.. No i ja chodzę do kościoła dla Siebie. Nie dla Księdza, dla siebie i dla bliskości z Bogiem ;) Dużo mi pomaga!! No i chodzę normalnie na Mszę, bo potrzebuję KOMUNII ŚWIĘTEJ. Ja pikole ale ja pobożna, :-Da kto bliżej pod FIGURĄ ten diabła ma za skórą ;)

Byłam w żłobku, za miedzą pytać o przyjęcia dzieci. Zapisy są od marca. Płaci się 230zł podstawy+ wyżywienie. Około 350zł za miesiąc. Jest ok. Zobaczymy, zapiszę Ninę, niech do dzieci idzie ;) może przestanie rzygać... i ja w tym czasie pracę znajdę ;)

Powróciliśmy już do domku Maciuś się wyspał bo usnął w drodze powrotnej a teraz sam je (palcami) obiad co oznacza chwila spokoju bo siedzi przy swoim stoliku

Maciuś zachowywał się dzisiaj świetnie własnego syna nie poznaję bawił się ładnie z dziećmi, tańczył i o dziwo nie płakał ani razu i pewnie mnie by mogło tam nie być a i tak by się świetnie bawił bo szedł do pań opiekunek :-)
Nie chciał iść nawet dzisiaj do domu chciał się jeszcze bawić ... wszystkie dzieci dzisiaj marudziły że nie chcą iść :-D

Co do chodzenia do kościoła to my ostatnio byliśmy na chrzcie Maciejka. Tu do kościoła mamy spory kawałek i są tylko 3 msze na dzień(8,30, 11 i 19) a tak to kościół zamknięty, a poza tym przed naszym ślubem mieliśmy spięcie z księdzem mój M go zjeb** w konfesjonale :-D
Teraz w niedzielę planujemy pojechać do kościoła no ale zobaczymy jak to wyjdzie, chcemy żeby Maciuś się troszkę oswajał z kościołem żeby później nie było problemów że będzie biegał szalał.

Witam.
Alan spi, M w pracy, zostalo mi ok 20 stron Greya, wiec jak M wroci jade na zakupy i kupię książkę. Mam nadzieje ze w empiku nie sprzedali wszystkich ;)

Netka mnie tez sie Alan obudzil, tak podobnie jak Ninka, na szczescie dostal cycka i usnął. troche marudzil w nocy, chyba ostatnia nasza czworeczka dalej wychodzila ...

Inka wlasnie przypomnialas mi o księdzu. .. U nas w parafii dziwna spraca.. Jakis miesiąc temu przyszla do nas pani koscielna z kartką od ksiedza w ktorej ten pisze ze wziął wielki kredyt na modernizacje i ogrzewanie kosciola i cos tam jeszcze i uprzejmie prosi parafian o pomoc w jego splaceniu. I podal dokladne sumy za grudzien 2012- 60 zl od rodziny, nastepnie za I kwartal roku 2013 420zl od rodziny i 460 zl za IIkwartal.. No oszalał chlopisko, tym bardziej ze ksiadz nowy-ledwo od lipca tamtego roku do naszej parafii przyzedl... I po koledzie jeszcze wogole nie chodzil, ja sie smieje ze do nas nie przyjdzie bo jeszcze pierwszej raty nie wplacilismy ;D

2701 Alan w domu chodzi w skarpetkach

Aga bezczelnosc waszego ksiedza z tym Kazimierzam siegla granic... Po takich slowach ja bym chyba powiedziala "Bóg zapłac!"

Phelania jest św Alan??? Nie wiedzialam :-)

Przykra sprawa w parafiach u Was, u nas jest co łaska ;) my za chrzest 50zl daliśmy a mogliśmy nie dać nic i też by ochrzcił ;)

2701.... Maciuś chodzi albo w kapciach albo skarpetkach/rajstopkach :-)

Netka u mnei w PL w parafii też jest fajny proboszcz, za pogrzeb mojego Taty od mojej Mamy nic nie wziął powiedział weź kobieto schowaj te pieniądze ty masz dzieci. I w każdej sytuacji jeżeli może to pomoże.
A znowu po naszym ślubie proboszcz się nie upominał o kasę tylko zadzwoniła babka z kancelarii i mówi że organista się upomina a proboszcz miał to w nosie taki człowiek.

reklama
Do góry