martuszka5
Fanka BB :)
cześć Dziewczynki!
poczytałam i oczywiscie zpomniałam co komu odpisać
Strasznie niewygodnie mi tu pisac na łózku z laptopem.... I czytać tez niewygodnie....
Posiedzę tu jeszcze co najmniej 20 dni
(((( Ale cóz, skoro moja gin mi "załatwiła" miejscóweczkę to nie mogę teraz prosić ordynatora o wypisanie.....
wczoraj miałam jedną załamkę z płaczem, trochę śmiechu- więc generalnie zachowanie jak u laski niespełna rozumu...
Agisan-sera juz na razie nie użyję, bo pani chrapiąca poszła rodzić
Generalnie to spoko babka, strasznie się wczoraj tu z niej obśmialiśmy
poczytałam i oczywiscie zpomniałam co komu odpisać
Strasznie niewygodnie mi tu pisac na łózku z laptopem.... I czytać tez niewygodnie....
Posiedzę tu jeszcze co najmniej 20 dni
wczoraj miałam jedną załamkę z płaczem, trochę śmiechu- więc generalnie zachowanie jak u laski niespełna rozumu...
Agisan-sera juz na razie nie użyję, bo pani chrapiąca poszła rodzić
Generalnie to spoko babka, strasznie się wczoraj tu z niej obśmialiśmy
Co do psów- wybacz, ale ciśnienie mi skacze, jak słyszę, że zwierząt miejsce jest na podwórku..Od razu z łańcuchem mi sie to kojarzy..
Współczuję bólu krocza, ja go mam od ok 20 tyg.. Są dni, że nie mogę nawet do wc dojść, tak boli..
Ja przez moje Dziecko osiwieje wczoraj myślałam, że przez cały dzień mi brzuch twardnieje- od dołu był jak kamień a dzisiaj to samo tylko z prawej strony a to zapewne Synek się tak układa i dzisiaj dodatkowo wkłada mi główke pod żebra że boli jak jasna ch....
Jaki z tego wniosek- znów się przekręcił