reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Aż se spojrzałam na swoje nogi, no ale nie, na nogach problemu nie mam, pod pachami rosną szybko i w miejscach intymnych i zastanawiam się czy to tylko Ja mam problem że rosną nie tam gdzie trzeba :eek: mam na myśli miękką część ciała na 4 litery :-)

Kochana mnie też zasypało ale internet mam a śnieg z anteny zgarniam delikaatniej niż danka :rofl2:

no to może coś popsuła z netem :eek:
halo danao ?????????????????????????????????????????

ja też mam problem z owłosieniem :angry: i jestem brunetką i mam cholery takie twarde !!!czarne :angry:

reklama
zuzanak-ja tez bym juz chciala troche popracowa,nudzi mi sie juz w domu.trzy miesiace juz siedze:no:ja nie mam czym dorabiac taka beztalentowa jestem:-D
jedyne co robie to odkad wyemigrowalam za granice to pisze taka forme pamietnika,polaczonego z pamietnikiem staraczki,moze kiedys ksiazke wydam:-pnawet tytul juz wymyslilam.
butter-odczekaj troszke,zuzanka ma racje,bo jak facet ma temperature wysoka to nasienie jest slabsze:happy:
Nas dzisiaj w nocy zasypalo,ja juz nie chce tej zimy!!!!!:wściekła/y:

danao a czego się uczysz?

bella Nas też zasypało ale ja lubię zimę ,hehe a jak siedzę w domu to tym bardziej mi nie przeszkadza :tak:

dzisiaj muszę z psiną moją do weterynarza na szczepienie podlecieć i warzywka kupić

Hejka,
ja chyba tak sie wyspałam w tej temperaturze, że wczoraj do 5 walczyłam, na szczęście juz teraz nie rośnie, ale ja nadal w łóżku. Sił brak, zmęczyłam się robiąc herbatę. Dobrze, że Młoda u moich rodziców, a mąż rosół wczoraj ugotował 1st w życiu:D Wczoraj mi przepadła wizyta u gina, zła jestem, akurat wypadała na 14 dzień cyklu więc by zobaczyła czy jest owulacja czy nie:( i może zapisała leki...a tak znów dupa, a nie wiem kiedy teraz termin dostanę...no i w ogóle "prawdopodobne" dni płodne przeszły pod kołderką:(
Bellabella ja niby nie mam stwierdzonych PCO, ale na jednym z badań hormonalnych wyszedł ten stosunek LH i FSH wskazujący na PCO, na drugich idealny, pecherzyków też ma sporo. Ale pierwsza gin powiedziała że tą diagnozę w tej chwili lekarzowi postawić najłatwiej, a ona jest od tego daleka... potem dodała, że nawet jeśli to jest wiele odmian PCO od łagodnych po skrajnie beznadziejne. Tez nie mam owłosienia, testosteron w normie, jedynie lekko pulchna jestem:D Druga gin u której teraz się leczę też nic nie mówi o PCO na razie, zobaczymy...
Butterflay, wiem co Twój przeżywa;D

Co do pracy to ja tez bym chciała już wrócić, ale jestem na wychowawczym bo etatów w firmie brak i tak z musu w sumie go wydłużam. Szukam czegoś nowego, ale ciężko jest:(

Kawka...jeszcze nie mam sił na kawkę:p Na razie herbatka;P

Zuzanka81 -nie wiem co dokładnie znaczy eMka? - Męża? Jeżeli o to chodzi to tak. Bo nie ma potrzeby faszerowania mnie lekami jeżeli okaże się, że u niego się nie poprawiło. Za dwa miesiące ma powtórzyć badania i wtedy podejmiemy decyzję czy inseminacja czy nie.

anastazja1m - nie chciałam Cię urazić. Wiem, że 24 a 28 to nie wielka różnica, ale przy PCO wiek ma znaczenie.
bellabella -na pewno, dam dzisiaj znać. Mam nadzieję, że pojawi się dominujący pęcherzyk:(
butterfly21- piszesz, że masz PCO. Czy zawsze miałaś takie objawy jak owłosienie oraz problemy z wagą? Od kiedy się leczysz i jak? Słyszałam, że podobno można się leczyć właśnie zrzuceniem wagi. Podobno nie można jeść węglowodanów. Nie wiem na ile jest w tym prawdy.

skrzat to się kuruj ! ja tak miałam przez 3 tygodnie zero siły ,ledwo dychałam,ale już od tygodnia żyję ,więc wypocznij wyleż choróbsko jak nie masz małej w domu skorzystaj;-)

no u Nas na przeciwko mojego domu coś się wystawiło i rozmawiałam z kolesiem o pracy biurowej to powiedział,że będą szukać kogoś pod koniec roku więc może się załapie ,fajnie by było bo praca na przeciwko ;-)
ale jeśli chodzi o rynek pracy to niestety kiepsko jest ,u mojego w firmie dziewczynom też ciężko wrócić po ciąży na stanowiska swoje :confused2:

kaha eMek to mąż :) o której masz wizytę dzisiaj ?

reklama
Do góry