reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Zuzanka robimy kuchnię, ale to tylko odświeżanie lekkie no i chciałam ścianę z płytek klinkierowych czy jakoś tam, salon zupełnie z podłogami meblami, czeka nas korytarz i jeszcze na górze sypialnia nasza,ale malowanie tylko i Maja chce różowy pokój więc i u niej zrobimy:-)

reklama
Roza to ja taki duży remont chcę na wiosnę z malowaniem ale bez mebli bo są w miarę nowe bo 3 letnie :rofl2:a u Nas młoda to chce teraz w granacie pokój bo z różu już wyrosła :-D:-D no i u mnie to łazienka do gruntownego remontu idzie ....oj meksyk będzie

no to fajnie będziesz mieć po remoncie nowo ,świeżo !

no to też będziesz się miała hihi,
już doczekac się nie mogę tego po wszystkim:-) i zapowiedziałam córce że po malowaniu nawet niech nie myśli że będzie talerze z jedzeniem na górę nosić - nie cierpię tego:tak:

Lazienka mówisz.... u nas też do gruntownego remontu, heh, ale to na kiedy indziej:-)

Zuzanka -Cuda się zdarzają:):) Bardzo się cieszę, że pogodziłaś się z tą myślą (chociaż pewnie nie było łatwo) i dzięki adopcji dajesz szansę innej kruszynce na normalne życie, przy kochającej rodzinie:)

Roza - Co masz na myśli mówiąc, że jesteś na czysto?

Ostatnia edycja:
kaha nie mam innego wyjścia jak się pogodzić ,ale uwierz nie jest łatwo :-( ale nie będę się użalać przecież całe życie nad sobą są ciekawsze fajniejsze rzeczy na świecie i wolę takie życie niż w ciągłym rozmyślaniu i zastanawianiu się czemu nie ja ?;-):tak:

Roza no ja muszę w łazience gruntownie zrobić bo inaczej dłużej nie wytrzymam hehe :rofl2: jest kompletnie nie ustawna i nie praktyczna ,po babci jeszcze więc ma 3 rodzaje płytek i starą wannę jest cała biała ,a ja nie lubię białych łazienek :eek::no: i baardzo bym chciała podgrzewaną podłogę ,już nawet mój brat się śmiał kiedy ją zrobimy (on ją ma robić ) tylko na kasę czekam :cool::tak: i szukam inspiracji na kolory do domu i łazienkę :tak:

Zuzanka hihi to tak jak u mnie, płytki sprzed 20 lat, które rodzice kładli:-) ja lubię ciepłe kolorki, uwielbiam połączenie kawy z mlekiem i ciemnego brązu - no ale to takie już oklepane:baffled:
też bym musiała się zastanowić, albo poradzę się majki - od razu będzie róż hahah

Kaha tzn bez clo( miałam 3 cykle) nawet folik nie biorę bo już patrzeć na niego nie mogę, zostawiłam tylko duphaston,aby mieć normalne cykle i nie czekać na okres w nieskończoność:-)

Ostatnia edycja:
a ja widzisz odpuściłam dupka również i teraz d...jest ale w nieskończoność wrrrr :wściekła/y:czekam na @ dzisiaj 40 dc ,jakiś torbiel mi się zrobiła na jajniku 4,21 cm i biorę teraz znowu dupka i zaczyna się pojawiać dzisiaj śluz różowy może mnie zaleje w końcu :angry:ohhhh,mówię Ci :confused2::-D

no ale widzę,że serduszkujesz odpowiedni maleńka więc trzymam kciuki &&&&&

Zuzanka - masz całkowitą rację.:-):-)

Roza - Już teraz rozumiem. Mnie też będzie czekać faszerowanie tabletkami. Na razie biorę folik. A inne leki to dopiero za 2 miesiące. Bo musimy poczekać na wyniki męża.

Czesc dziewczynki:-D
Dawno nie pisalam ale podczytuje Was ciagle:-). Ja tez czekam na @ planowo ma byc jutro:-( a tak chcialabym zeby nie przyszla.Zastanawia mnie tylko duuuuuzo bialego sluzu od paru dni i bol podbrzusza i jajnikow, pewnie jakies zapalenie sie mi przyplatalo ehhh.:crazy:

reklama
kaha oby dobre były wyniki:-)

Zuza no i właśnie tego się bałam więc zostawiłam sobie chociaż to:-) codo efektów to na cuda nie liczę hehe

Spadam dziewczyny do dentysty:-)

Do góry