reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

heloł

Ja wczorajszy dzien zakonczyłam bolem brzucha i głowy.... córcia tak dała po garach ze myslałam ze wystawie za dzrwi i od srodka zabarykaduje by nie wrociła.... 2,5h histerii... nie wiem skad,nie wiem o co jej chodziło, rozbita była cholernie, choroba jakas bedie czy co?? nie mam pojecia...
a jak juz sie uspokoila to jak ADHD.. nigdy nie była jakaś nadpobvudliwa, ale wczoraj po tej histeri ani minuty nie usiedziała.. bajke ogladała stając na głowie i robiąc inne piruety....

Wymiekłam, padłam na pysk, wstalam rano i córka wroiciła do normy...

reklama
czesc,

moj syn dzis po raz pierwszy poczul co znaczy miec siostre, przytulil sie do brzuch ai mala akurat fitness poranny zaczela i kopnela brata, ale sie maly smial :)

mysiak- dobrze ze z Asia juz wszystko ok :) to Ci dzien cora urzadzila

Aska- wekend na wsi spedzacie? milego odpoczynku

ja tez koszmarys mam ale nie sprawdzam w senniku :)

tez czekam na wiadomosc od Kitki

to widzę że sama nie jestem z tymi koszmarami mi się śniły jakieś olbrzymie pożary, ale w sennik nie zaglądam bo zaraz zacznę coś sobie wmawiać

Aśka jak Ty w takim szybkim tempie zrobiłam 80 pierogów mi kiedyś zajęło pół dnia zrobienie moze z 30 haha nie jestem dobra w te klocki

Umowilam się na 1 lutego:) pani dr przez tel bardzo miła:) oby tylko wszystko okazało się ok! Moja gin to zasugerowała ze względu na nasze 2 straty i wadę rozwojową w poprzedniej ciąży. Mówi ze ona nie ma żadnych zastrzeżeń do tego co widzi na usg ale że warto sprawdzić wszystkie przepływy i dokładną budowę serduszka...

Heloł;
widzę, że produkcja całą dobę trwa :-D

ullana witaj!!!

Czy po burakach można siusiać na różowo? :-)
hehehehehe
można

kurcze, kupilam sobie maseczke rozjasniajaca na facjate, bo mnie tak zaplamilo..i rzeczywiscie to dziala, wszystko sie rozjasnilo..:szok:
nie wygladam jak muchomor:-D

Jaka to maseczka?

a w ogóle to mam prośbę bo skleroza i mnie dopada ostatnio...

przypomnijcie mi że mam jutro zadzwonić umówić się do kardiolog na badanie przepływów - dziś nawet przypomnienie w tel nie pomogło! wrr

Zadzwoniłaś???

Załamałam się po przeczytaniu o tej glukozie :-:)-(
Mam skłonność do tego typu reakcji, więc mnie strach paraliżuje. Chyba poproszę mężowego, żeby poszedł ze mną i poczekał. No i jakoś sobie nie wyobrażam 2h w poczekalni bez ruchu :no:

Koszmary mam też straszne. Przedwczoraj obudziłam się rozhisteryzowana i potem już spać nie mogłam, chociaż totalnie nie pamiętam co mi się śniło.

A dzisiaj pozbyłam się młodego (zesłałam go do babci) i idę na ploty.

Mi zabronili spacerować po glukozie bo wtedy wyniki będą troche oszukane, bo zaczniesz spalać cukier a chodzi w tych badaniach o to, żeby sprawdzić jaki jest poziom glukozy w stanie "spoczynkowym".
A glukoza nie taka straszna, mi szybko minęły te 2 godzinki i czułam się też ok, tylko trzeba się czymś zając gazetą, rozmową lub książką to zobaczysz, że nie taki diabeł straszny :)

reklama
Kaja jakie ceny z kosmosu :szok:
Zaraz poszukam na allegro, może troszkę taniej będzie.

Połżna u mojego gina te:szok: mi powiedziała, że nie wolno chodzić. Mam wypić 75 ml i 2h czekać :-(

Do góry