reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Natalia_bis ja tam staram się nigdy nie patrzeć na igłę bo kiedyś już przy pobieraniu krwi fiknęłam ;-)

Noelle no ja właśnie po tym badaniu glukozy 2 dni później się rozchorowałam.

No i Kitka się nie odezwała ???

Cześć laseczki :)

Widzę, że wszystkie jeszcze śpią. WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!!!!

Dziś mój D wraca :) będzie koło 13 :) I od rana mam banana na gębie :p

Jak już wstałam to się biorę za robotę, muszę zrobić pierogi, posprzątać i poprasować ....

Aaaa i mam nadzieję, że z Kitką wszystko ok. Trzymam &&&&&.

dzień dobry :)

Aśka ale fajnie, że w końcu Twój ukochany wraca :) ja to bym się zapłakala całe 2 tygodnie bez męża. Jestem taką przytulaką, że nawet jak się pokłocimy to muszę zrobić przerwę w kłótni, żeby się do niego przytulić :) Głupia ja :)

Moje dziecię w nocy tak szalało, że spać nie mogłam dziś od rana to samo, aż się boję co będzie po porodzie :)
A ja nie mam pomysłu na obiad, zrobiłabym coś z makaronem ale ani nie spaghetii ani nie szpinak hmm
A Kitka to trzyma nas w niepewności, oby wszystko u niej było ok.

Kasieńka, mnie też wczoraj koszmarnie bolały plecy w odcinku piersiowym. Poprosiłam chłopię me, żeby mi pougniatał i było trochę lepiej, ale i tak miałam problemy z zaśnięciem :confused2:

Pisanie pierwszego rozdziału zakończyłam na piętnastej stronie. Źle nie jest, bo to rozdział wstępny, obejmujący "zaledwie" okres od kilku wieków p.n.e., do końca XVIII wieku, wiecie, taki sprint... :-D

PS. Słowo daję, zatkam dzisiaj tyłek mojemu psu. Kocham go najbardziej na świecie, ale te jego bąki są po prostu zabójcze :sorry:

Ostatnia edycja:
Witam sie z rana wisielczym nastrojem:confused2:

Wogole nie powinnam pisac i siac ponury nastroj:sorry: Nic konkretnego,ot poprostu humor do dupy.
Ja dzisiaj krokiety z mięsem robie,wiec zaraz tylek ruszam do roboty.Same sie nie zrobia:confused2:

Kitka???Co u Ciebie??Ej??

A moja mała cos sie nie rusza......zaczynam panikować:baffled:

reklama
Wpadam sie przywitac ,,ostatno mi sie odechcialo wszystkiego !!! czekam tylko na rozwiazanie jestem nerwowa ,stekajaca i wkurza mnie wszystko !!Ale u was wszystko wporzadku trzymam super :-).
Noelle-"2 dni temu panikowalam tez ze maly nie dal kopniaka dzis ,a wieczorem dawal czadu (tak jak teraz) lubi muzyke chyba :-D jak puszczam cos takiego glamrock brothers sunloverz feat. nightcrawlers push the ....... to sie tak kreci jak by chcial wyjsc albo jak zjem cos slodkiego ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry