reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

kartagina pamiętaj bez nerwów, faceci tak mają i nic na to się nie poradzi, skoro nie odpowiada mu ta przychodnia i lekarka to niech zabierze papiery i zmieni lekarkę - ciekawe czy będzie taki mądry. 2 godziny to nie tak dużo, ale im się wydaje że wszystko powinno być załatwione od ręki

reklama
O mamusiu, ale produkcja...
Ja nie mam na nic siły. Rozumiem dlaczego miski zime przesypiają. Uważam, że to genialne w swojej prostocie!!!

Cytryna najlepszego z okazji imienin!
I dziś bym te kulinarne cuda twoje przyjęła!!!!

Jeśli ktoś kogoś uraził, złamał regulamin itp. Niech się czuje skarcony! Ja nie mam dziś siły was zlustrowac ;-)

Zapominajko... ja tak samo na nic nie mam siły... dobrze, że przynajmniej Antek dał mi dziś trochę pospać rano, bo chyba bym nie przeżyła tego dnia... Do tego permanentny katar i jakby tego było mało - wczoraj pękło mi jakieś naczynko w oku i na 1/2 lewego oka mam krwiaka... :wściekła/y:wyglądam jak statysta z "Nocy Żywych Trupów"....
Chyba zmierzę sobie potem ciśnienie, bo może mam za wysokie, i stąd te pękające naczynka..? A jeszcze dodatkowo cały czas Acard biorę...

Nie wierzę... tartę, którą upiekłam, trzech facetów zjadło w dziesięć (!!!) minut. Boże, głodomory :szok:

Ej, dziewczyny, jeśli którąś niechcący uraziłam, to absolutnie nie celowo! Wiecie, że ja mam poglądy jak Giertych momentami :D

Zaliczyłam w ogóle szok życia. Napisała do mnie na fanpejdżu dziewczyna, której kiedyś za młodu nie znosiłam, bo mój były chłopak zaczął z nią chodzić (a było to jakieś osiem lat temu... :p). I ta mi pisze, że od dawna czyta moje blogi i dopiero po długim czasie się zorientowała, że ja to ja :szok: Nie powiem, miłe to, ale zdecydowanie nieoczekiwane, tak się wszystko i wszyscy pozmieniali po latach ;-)

Ostatnia edycja:
hej laski, czy ktoś jeszcze ma może problem z zajadami? Ja mam obecnie po obydwu stronach ust, maść cynkowa średnio pomaga a doprowadzają mnie do szału ...

Ja mam czasami i nawet już z tym nie walczę :confused2: Podobno dobra jest któraś rozkruszona witamina rozrobiona z wodą na papkę, ale nie wiem która :confused2:

reklama
Do góry