Jeju to Wam się chce gotować? Podziwiam naprawdę. Mnie nic właściwie nie dolega poza lenistwem, ale w weekend zrobiłam pranie i gruntownie posprzątałam więc czuję się usprawiedliwiona.
A propo narzekań na nasze mamy - moja cały czas robi mi wyrzuty że mężowi co dzień obiadku nie gotuje, tylko robimy go razem, albo gdy mi się nie chce sam coś upichci. Może mnie zganicie, ale nie wydaje mi się, że założenie obrączki na palec zmusza mnie to usługiwania drugiej osobie, zwłaszcza, jeśli potrafi ona sama o siebie zadbać, a ja mam magisterke na głowie:-(rozumiem zrobić obiad jak mam wolne lub na to ochotę, ale na razie nie chcę go zbytnio rozpieszczać, żeby się nie przyzwyczajał (jak mój tatuś, który idąc pod prysznic nie bierze ubrań na zmianę ani ręczników czystych bo wie, że mu żona przyniesie. Może też dlatego jestem przewrażliwiona).
Zmieniając temat dziś poprawiłam sobie humor wyprzedażą w C&A, body z dł. rękawem za 8 zł :-) ale niestety nie mogę znaleźć sklepu na mieście z przewijakami (zanim kupię na allegro chce obczaić jak to wygląda itp.). Macie może jakieś sugestie co do przewijaków - bo kuzynka nie kupuje - twierdzi, że się jej nie przyda. Ale ja mam malutką łazienkę i nie będę miała gdzie wyłożyć małej po kąpieli jeśli nie położę przewijaka na pralce:-(