liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Witam
nathani mnie tez glowa dzisiaj boli i do tego jeszcze gardlo od wczoraj.
Nocka niejgorsza ale chetnie bym sobie dluzej pospala ale niestety dziecie mi nie pozwala.
Moge na bol glowy wziasc ibuprofen ?
Cinamona ja biorę to co mi podawali w szpitalu czyli pyralgina , paracetamol ( jak Nathani napisała ) , panadol , appap. Co do ibuprofenu to nie wiem ale myślę że wystarczy porównać skład jeśli taki sam jak paracetamol czy inne to śmiało możesz brać.
U nas nocka można powiedzieć że ok. Dziecko po kąpieli od 20:00 spało do 2:00
Potem karmienie i po 3:00 zasnęła i spałado 5:00 potem cyc i już nie było tak łatwo ale przyszedł M z pracy to trochę ją polulał i spała do 7:40.Teraz spanko w chuście , ja sobie klikam na BB także wszystko ok. Idę zrobić sobie kawkę. Acha, wczoraj piłam kawę rozpuszczalną bez mleka i dziecko spało dobrze. Także ja kawę pije już od jakiegoś czasu.
Elak mnie też wielu rzeczy brakuje , ale cóż...a karmienie piersią nie trwa wiecznie :-)
Basia to zagoń teściową do roboty. Przecież przyjechała Ci pomóc.
Ania żebyś wiedziała że ten czas leci , jeszcze niedawno planowałam zajść w ciążę a tu już Mała ma ponad 1 miesiąc.
Betiks oby szybko przestało boleć kręgosłup , mnie też boli od kilku dni ale jakoś jeszcze daje radę. Teraz jest M w domu to odciąży mnie noszeniu Małej.
no nic, dopiero wstawilam, moze jeszcze nabierze wygladu. 

i on wsciekly sie robi. Pije cherbatke z koperku i jemu podaje koperek z hippa i jakby latwiej mu bylo... ale jednak dalej sie zlosci. 
Jutro przylatuja rodzice to poprosze mame o ciacho