Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Przeciez wózkiem w takim śniegu to się nie przejedzie :/ znaczy da się, ale ciężko, tu na osiedlu nic nie odśniezone 
I przy okazji wiem ile mała zjada. Na noc mam odciągnięte 260 ml, mam nadzieję, że starczy. 
Liwuś a czy jak wychodzicie na spacer chustowy to zakładasz Małej jakiś kombinezon, czy tylko lżejsze ciuszki? Parę razy myślałam nad tym żeby wyjść z Marysią, muszę pokombinować w co nas wtedy ubrać, ale nurtowało mnie czy na taką pogodę założyć jej kombinezonik, bo wydaje mi się to niewygodne, aczkolwiek w necie natknęłam się na zdjęcie babeczki z dzieckiem w chuście ubranym w kombinezonPrzeciez wózkiem w takim śniegu to się nie przejedzie :/ znaczy da się, ale ciężko, tu na osiedlu nic nie odśniezone
![]()

zainwestowałam w olejuszkę, zobaczymy czy sobie poradzi. Gdzieś czytałam jeszcze o salicylolu ale na ulotce jest że dopiero od 3 r.ż można używać, więc się nie decyduję na to.