Stokrotka- mój do tej pory krzywi sie przy jabłku, wszystko ładnie je, ale jabłko to wyzwanie choćby nie wiem jak słodkie było to mina jakby kazali mu jeść cytrynę, a co śmieszne to jak mu daje wit. C to nawet się nie wykrzywi 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mrożonki mają też datę produkcji i do wieków to im daleko.mrozonki tez sa ok ale wiadomo leza tyle ile leza wiec rownie dobrze i wieki ale jesli nie masz dostepu do swiezych warzyw to mozna sprobowac i zobaczyc na ktore lepiej dziec reaguje.
No przecie DATA!!!dokładnie także może tak tych mrożonek nie trzeba sie tak bac?bo jak pisałam wcześniej ogladałam program i polecano jetyle ze również przypominam hihi o dzieciaczkach takich małych mowy nie było...
Mrożonki mają też datę produkcji i do wieków to im daleko.
A słoiki są ważne 3 lata, a i tak ludzie dają.
W ten sposób nie zajdzie się daleko.
kurcze musze jakis jadlospis ulozyc dla malego a nie mam w ogole pomyslu jak to zrobic zeby mialo rece i nogi i tak jak mowia/pisza mleko bylo na 1 miejscu ale zeby tez jadl obiadek i deserek... hm 13 lutego mamy szczepienie to zapytam lekarke jak to zrobic madrze
dzis dalej marchewka z jabluszkiem bo nakupowalam jak glupia tego wszystkiego.