Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej dziewczynki,
Palma jak ja Ci zazdroszczę!
Pauline pewnie stres już Cię dopadł...No ale będzie pięknie, zobaczysz
My też w tym roku 5 rocznica...ale ten czas leci
A ja sie dziś zbuntowałam...K ma wolne dzis i siedział sobie wczoraj do 00.00 przed kompem, ok, nie przeszkadz mi to chociaż grał w jakieś debilne gierkiDla mnie to strata czasu (bo ja mam go wiecznie za mało na sen), Marcelina budziła się o 00.00, 2.00 i po trzeciej wstała wyspana i chętna do zabawy
wytrzymałam do 5.15...a potem zdarłam go z łózka i kazałam zając się dzieckiem, a sama poszłam spać!
Jego mina bezcenna. Po dwóch godz przyniósł mi córkę, przystawiłam do piersi i śpi
K wziął Wojtka i pojechał do swoich rodziców...ale jestem wredna
No to idę sprzątać...
Miłego dnia!
u mnie prościej bo mały na mm, ale jak to jest,że tylko 2h wytrzymał Twój małżonek ;-)bebe85 - A. też gra w jakieś durne gry i siedzi do późnych godzin nocnych, choć ostatnio zauważyłam, że ok. północy spać idzie, a potrafił siedzieć do 2:00. To są wieczni chłopcy jak nic.
U nas już w piekarniku ślimaki z serkiem miodowym i rodzynkami na cieście francuskim. Z Adą zrobiłyśmy. A za chwilę ciasteczka jeszcze, tylko masło musi trochę pośladki rozluźnić, bo niestety zapomniałam wyjąć z lodówki i jest twarde.
Weronika poszła na drzemkę, a A. poszedł z Nią - dziecka pilnuje.![]()

Byłam tutaj praktycznie od początku-jako jedna z pierwszych wrześniówek. Sporo pisałam, udzielałam się, starałam się pomagać. Teraz czuję się już niezauważana, moje wpisy umykają i wiem,że nikt nie zauważy mojej nieobecności.
A ja właśnie upiekłam pomidorki oliwą, czosnkiem, solą, cukrem i pieprzem, a potem zrobiłam se ciabatę z kurczakiem, tymi pomidorkami, pesto, mozarellą i rukolą... mmmm pucha!
Dobranoc. :-)

ale za to jutro do pracy idzie a my zostajemy sami 
Mój Kac nie przespał jeszcze ani jednej całej nocy. Może do 18tki się nauczy
Chyba zniknę. Będę Was podczytywać. Tyle.
choć przez chwile mnie naszło że i tak by najlepiej smakowały z ciepłym mlekiem
Byłam tutaj praktycznie od początku-jako jedna z pierwszych wrześniówek. Sporo pisałam, udzielałam się, starałam się pomagać. Teraz czuję się już niezauważana, moje wpisy umykają i wiem,że nikt nie zauważy mojej nieobecności.

ja potrzebuje Twojej porady na papkach itd:-);-)