Tygrysek1985
Fanka BB :)
stokrotka buhahah ma chlop wyczucie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba pojade obkupic malego przede wszystkim 

:-)Ja tylko na chwile... malej z kataru przezroczystego zrobil sie wstretny zolty i gorszy do sciagniecia. Biedna taka, pol nocy sie meczyla, zeby spokojnie usnac. Doszedl kaszel wiec daje sobie 2 dni i jezeli nie bedzie poprawy, musze gonic do lekarza. Palne sobie w leb z tymi chorobami=jak nie jedna to druga, ach.... No i jeszcze wiadosmosc-moj sasiad Polak wygral w sobote 20 000 euro. Ma 21 lat, nie ma dzieci, ani baby NO PO CO TO MU?????????????????????

Serca nie masz.
Mimo wszystko Palemko wielu sił, dla mnie to co piszesz to abstrakcja, oby do wiosny, może wtedy wraz ze zmianą pogody dzieć się naprawi. ;-)
Patrysia - Ada dzisiaj też w ogrodzie szalała, ulepiłyśmy bałwana, a potem mi się chciało już do domu, ale Ona nie, no to posprzątałam piwnicę, a Ona na dworze, Weronika we wózku śpi, ja już poszłam na górę, a ta dalej grabiami śnieg przerzucała.
Co do zapowietrzanie się, Adriannie kilka razy się zdarzyło i musiałam Jej dmuchnąć.
Dla mnie ten program to tez kupa śmiechu.
Ty to ostatnio siejesz tutaj jakąś wizję świata perfekcyjnego, który z szarą rzeczywistością nie ma nic wspólnego.
Bebe85 - niestety trzeba rozróżniać pomoc od wykorzystywania, bo drugie dziecię jest dzieckiem rodziców, a nie starszego rodzeństwa. Mi Ada pomaga, ale jak nie ma ochoty to nic na siłę. Ja mam brata o 11 lat młodszego od siebie, zawsze mama potrafiła tak wszystko zorganizować, byśmy z siostrą same chętnie dane czynności w związku z bratem robiły.
gosia23s - Ty jako kwietniówka 2010 to dla Ciebie wszelkie spory to abstrakcja, u Was tam praktycznie wieczna sielanka. ;-) Zdrówka dla dzieciaków.
Trzebaby jakiś obiad zrobić. A mi się nie chce nic a nic, a mięcha nakupiłam tyle, że zaraz trzeba pomrozić co nieco.![]()
. Teraz trochę inaczej to postrzegam, ale jako nastolatka czasami miałam dość. Teraz gówniara dorasta i nawet nie ma zamiaru niańczyć moich dzieci, bo siara
a mama mówiła, jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie, nie działa
futurka ty juz cos wykombinujesz nie martw sie![]()
Młoda dziewczyna- ma 22 lata. Zajmowała się już dwa lata brzdącem, który teraz ma 3 latka. Dziewczyna studiuje pedagogikę i ponoć fajnie się zajmuje dziećmi. W przyszłym tygodniu mamy się spotkać