reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Stokrotka wage:-p:-D

Ja mam jeszcze starszego o 3 lata brata fajnie było bo jak smrkata byłam to mama samej mnie nie chciała puszczac na dyskoteki a z nim zawsze ;-)a on jeszcze do tego chorazowke konczył a tam ciacha takie:-p:-D

heh ja mam dwoch braci mlodszych.

zobaczylam oferte sklepu pepco ubolewam ze w stanikach mojego rozmiaru nie ma :wściekła/y:chyba pojade obkupic malego przede wszystkim :)

dziec mimo szczepienia radosny jak nie wiem. teraz bedziemy po 26 marca sie znowu szczepic. a jutro do babci jedziemy :)

No Martusia ja mam o jednego więcej;-) No niestety nie dostała nam się siostra ale moze to i dobrze bo tak sobie myslę ze moja mama to by chyba zwariowała jakby miała 2 takie córeczki:-D:-p
Super że po szczepieniu dobrze;-)

moj najmlodszy brat teraz w maju konczy 14lat, a sredni 17. i tego najmlodszego wszedzie musialam brac ze soba bo mama w pracy o boze jak mnie to wkurzalo :p nie wspomne o zaprowadzaniu i odbieraniu z przedszkola.

a teraz jak tak patrze to zmienilam swoje poglady na kilka spraw odkad w ciaze zaszlam - ale to chyba tak juz jest.

nie powinnam ale tak mnie smieszy dzisiaj Oliwier ze pekam ze smiechu :-D:-D:-D:-)

Ja tylko na chwile... malej z kataru przezroczystego zrobil sie wstretny zolty i gorszy do sciagniecia. Biedna taka, pol nocy sie meczyla, zeby spokojnie usnac. Doszedl kaszel wiec daje sobie 2 dni i jezeli nie bedzie poprawy, musze gonic do lekarza. Palne sobie w leb z tymi chorobami=jak nie jedna to druga, ach.... No i jeszcze wiadosmosc-moj sasiad Polak wygral w sobote 20 000 euro. Ma 21 lat, nie ma dzieci, ani baby NO PO CO TO MU?????????????????????

Bidulka. Musisz robić toaletę nosa. Katar, to wbrew pozorom, straszne paskudztwo i wiele szkody może narobić. Do snu najlepiej wyżej maleńką połóż. Zdrówka życzę.
Zazdraszczam wygranej, ja nigdy nic nie wygrałam. Kiedy byłam w UK, pracowałam w Tesco. Mój kolega, starszy pan, wygrał kilka tysięcy funtów w ichniej loterii, biedny mało co zawału nie dostał, jak żona po niego do Tesco zadzwoniła. Od razu krzyczał, że więcej do pracy nie przyjdzie. I nie przyszedł:-D

Serca nie masz. :-p

Mimo wszystko Palemko wielu sił, dla mnie to co piszesz to abstrakcja, oby do wiosny, może wtedy wraz ze zmianą pogody dzieć się naprawi. ;-)

Patrysia - Ada dzisiaj też w ogrodzie szalała, ulepiłyśmy bałwana, a potem mi się chciało już do domu, ale Ona nie, no to posprzątałam piwnicę, a Ona na dworze, Weronika we wózku śpi, ja już poszłam na górę, a ta dalej grabiami śnieg przerzucała. :-p
Co do zapowietrzanie się, Adriannie kilka razy się zdarzyło i musiałam Jej dmuchnąć.

Dla mnie ten program to tez kupa śmiechu. :sorry2:

Ty to ostatnio siejesz tutaj jakąś wizję świata perfekcyjnego, który z szarą rzeczywistością nie ma nic wspólnego. :-p

Bebe85 - niestety trzeba rozróżniać pomoc od wykorzystywania, bo drugie dziecię jest dzieckiem rodziców, a nie starszego rodzeństwa. Mi Ada pomaga, ale jak nie ma ochoty to nic na siłę. Ja mam brata o 11 lat młodszego od siebie, zawsze mama potrafiła tak wszystko zorganizować, byśmy z siostrą same chętnie dane czynności w związku z bratem robiły.

gosia23s - Ty jako kwietniówka 2010 to dla Ciebie wszelkie spory to abstrakcja, u Was tam praktycznie wieczna sielanka. ;-) Zdrówka dla dzieciaków.

Trzebaby jakiś obiad zrobić. A mi się nie chce nic a nic, a mięcha nakupiłam tyle, że zaraz trzeba pomrozić co nieco. :confused2:

Lila, mam nadzieję, że tu tak będzie;-)

Rodzeństwo, ja mam dwie siostry i brata. Siostrą, młodszą 14 lat musiałam się opiekować, miałam tzw. ogon:-D. Teraz trochę inaczej to postrzegam, ale jako nastolatka czasami miałam dość. Teraz gówniara dorasta i nawet nie ma zamiaru niańczyć moich dzieci, bo siara:-D a mama mówiła, jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie, nie działa:-D

future, zdróweczka dla dzieciaczków. Ceny w aptekach powalają, wiem coś o tym.

Monaliza, Lilianna- na masaż chodzi Kacper, ja niestety nie.

Co do rodzeństwa to ja mam 11 lat starszą siostrę. Dogadujemy się super i właśnie otwieramy razem biznes.

Palma- jak Naciątko Twoje?

Future- zdrówka dla Twoich dzieciaczków!

Miałam szybki dzień. Rano pojechałam się zarejestrować jako bezrobotna i złożyłam wniosek o dofinansowanie kursu masażu kosmetycznego. Mam nadzieję,ze pozytywnie rozpatrzą moją prośbę, bo zależy mi na tym kursie....
Później się zajmowałam Kacem, a później on pojechał do babci, a m z siostrą zakupy do studia robiłyśmy. W przyszłym tygodniu ruszamy z zaproszeniami, bo otwarcie coraz bliżej.

Do tego zgadałam się z jedną nianią :tak: Młoda dziewczyna- ma 22 lata. Zajmowała się już dwa lata brzdącem, który teraz ma 3 latka. Dziewczyna studiuje pedagogikę i ponoć fajnie się zajmuje dziećmi. W przyszłym tygodniu mamy się spotkać :)

martusia do Twojej Mamy jedziesz??

woecie co naprawilam bujaczek i moj m stwierdzil ze zrobi to lepiej to malego wzielam do wozka i wiecie co maly zaczals ie cieszyc bo myslal ze na dwor idzie hih ale histerii dostal jak sie okazalo ze nie no bez przesady zebym z nim po ciemku po lesie ganiala :szok:

gorgusia &&& za nianie i za biznes

reklama
Do góry