reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
A co tu taka cisza...

Lopciu kiedy następna wizyta ?

Żabko jak u Ciebie ? Wszystko dobrze po zabiegu ?

Erbuś decyzje przedszkolne już podjęte ?

Pozdrawiam Was wszystkie!

A co tu taka cisza...

Lopciu kiedy następna wizyta ?

Żabko jak u Ciebie ? Wszystko dobrze po zabiegu ?

Erbuś decyzje przedszkolne już podjęte ?

Pozdrawiam Was wszystkie!
Hej a jak ty sie CZUJESZ?u mnie sporo ostatnio sie dzialo po zabigu wkoncu sie uspokoilo i juzuzywam globulki dzis odebralam wynik histopatyczny ale napisali po lacinie i czekam na wizyte kontrolna u gina bo niekumam po lacinie...antos od wczoraj ma ospe wkoncu ale ma paskudne pecherze klaudia tych z plynem miala duzo mniej ale niegoraczkowala a on goraczkuje...a poza tym kompa wkoncu oddalismy na gwarancje i na tablecie smigam ale wole komp juz chce go spowrotem....

eloooo

Nic nie piszecie to cisza

Myszko no wasnie jak sie czujesz ? Decyzje podjeta w marcu skaldamy wniosek i najpierw zobaczymy czy sie dostanie Jutro smigamy do klubu malucha , zapisze go zeby sobie z dziecmi posiedzial troche No i jescze zalezy czy fema przyjmie mnie na 7/8 etatu i bez weekendow , a moze trafi sie cos innego zobaczymy nie mysle juz tak bo oszaleje ;-)

buziakiii

Ja się dobrze czuję. Trochę miałam stresów, bo mi się krwiak zrobił, ale wczoraj byłam na wizycie i wszystko zmierza ku dobremu bo już się oczyszcza ładnie.

Erbuś no właśnie...nie ma co za dużo myśleć!

Hej a jak ty sie CZUJESZ?u mnie sporo ostatnio sie dzialo po zabigu wkoncu sie uspokoilo i juzuzywam globulki dzis odebralam wynik histopatyczny ale napisali po lacinie i czekam na wizyte kontrolna u gina bo niekumam po lacinie...antos od wczoraj ma ospe wkoncu ale ma paskudne pecherze klaudia tych z plynem miala duzo mniej ale niegoraczkowala a on goraczkuje...a poza tym kompa wkoncu oddalismy na gwarancje i na tablecie smigam ale wole komp juz chce go spowrotem....
Fotek mialas wstawic :-)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry