Kwasia - jak dobrze pamiętam, to Ty jesteś obecnie z Mikołowa? Ja też ze śląska pochodzę a w Katowicach studiowałam.
Sklepy stanikowe godne polecenia w Katowicach:
6 zmysł, ul. Teatralna 2
Lady Bra, ul. Plebiscytowa 10
MiG, ul. 3 Maja 25
Drogie te staniki są, ale szczerze - dobry stanik to połowa sukcesu... serio. Ja miałam 2 i jakoś sobie radziłam bo ciężko dać 150zł za jeden, ale czasem udaje sie dorwać coś na promocji. Wiele kobiet nie zdaje sobie sprawy ztego jak ważny jest dobry stanik, a potem płaczą, że mają obwisłe cycki. I tu już nic poza operacją nie pomoże, bo włókna są rozciągnięte i ich sie nie da ściągnąć np. ćwiczeniami. A wyobraźcie sobie co nasze cycki przechodzą kiedy karmią... lepiej już teraz o nie zadbać zanim będzie za późno... Dobry sportowy stanik też będzie ok, ale taki też mało nie kosztuje, a taki najzwyklejszy rozciągliwy stanik za nic w świecie nie utrzyma takiego dużego biustu i można się spodziewać niedowracalnych skutków.
Oczywiście zrobisz jak chcesz, przez pierwsze 2 tygodnie może nie wpłynie to jakoś mocno negatywnie, ja tylko ostrzegam, bo ja ze swoimi już nic nie zrobię, za długo chodziłam w źle dobranym biustonoszu.
dopisek:
w necie mozna też znaleźć jak przerobić zwykły stanik na ten do karmienia - dlatego jak obecnie masz jakiś dobry i wygodny stanik i Ci go nie szkoda, to możesz przerobić - masz wprawę dzięki pluszakom dla Robercika, więc może to będzie jakieś rozwiązanie
dopisek 2:
w tych sklepach nawet jak nic nie kupisz, to przynajmnej pomogą Ci dobrać właściwy rozmiar i będziesz widziała co Ci najlepiej służy