reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Gotadora - nie daj się sąsiadce. Puść jej jakąś "konkretną" muzę :-D

Lawendowy_sen - jak zwał tak zwał, ale faktem pozostaje, że na miejscu za długo nie mogę usiedzieć. Chyba, że dorwę fajną książkę lub jakąś fajną gierkę. To wtedy mogę siedzieć i nic nie robić. Niestety ze względu na ciągłe kłucie się itp. sport chwilowo odpuściłam, a też lubię np. zumbę, fitness i inne takowe.

reklama
jak ja tej baby niecierpie! to artystka wielka, która męczy się przeze mnie, bo ona nie potrafi w dzień jak ludzie pracować ...pozatym ja mam działalność i płace co najmniej dwa podatki: jeden dla miasta za lokal użytkowy, drugi z działalności, a tu babsko nie daje ludziom spokoju i szyje w prywatnym ( notabene gminnym) mieszkaniu ... dziś w nocy również mnie obudziła - telewizorem, bo ona na cały regulator włącza tak druga, trzecia to normalka, nie wiem chyba pralka się jej zepsuła, bo już nie pierze ostatnio o trzeciej w nocy ... ręce opadają ...a jak M przyjeżdża to zachowuje się cicho, na mnie gada i w ogóle życzy sobie rozmowy z nami ( ze mną) bo to ja jej jakoby przeszkadzam, a sąsiadompowiedziała, że ja jestem niebiezpieczna :szok: nom ... tylko że to na mnie o mało donica nie spadła z jej parapetu :baffled:

Gotadora co za wstrętny babol, współczuje. A sąsiadom odpowiadają jej nocne harce?

Ostatnia edycja:
Hejka - kurcze dziewczyny tyle piszecie ze ciezko mi wszystko nadrabiac - zwlaszcza jak chodze do pracy to nie mam czasu...

Sony - fajnie ze juz widzialas na usg swojego babla - chociaz myslalam ze beda dwa:) Ale najwazniejsze ze jest no i zycze za dwa tygodnie zdrowego bijacego serduszka...

Beta 703 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Agapl - Woow super betka - wiedzialam ze bedzie super ale jest mega super:-):-) Gratuluje i spokojnej ciazy...

Romka, Gosia, - wy w tym tygodniu testujecie tak?? Trzymam kciuki za pozytywna betke

TeQuila, Milagros - wasz dzien jutro? musi byc dobrze bede wspierac was myslami

Domat - no to moze w srode juz zobaczysz serduszko:tak:

Anikka85 - ty juz po transferku, teraz najgorsze to czekanie ale pomysl ze maluszki juz mam u siebie i praktycznie jestes w ciazy:tak:

Mgielka witaj wsrod nas ponownie. Ja podchodze do crio tyle ze w uk a u nas to inaczej wyglada ale sporo dziewczyn juz tutaj podchodzilo wiec napewno doradzi.. no i trzymam kciuki zeby tym razem sie wszystko udalo.

Miliaa - no z tymi komoreczkami to jest dylemat - sama nie wiem co bym zrobila...
a co do crio to ty podchodzilas na stymulowanym - ja wlasnie sie stymuluje ale cos kiepsko idzie mialo byc 5 tygodni juz jest 8 - bym wiedziala ze tak bedzie ti chyba bym sie nie zdecydowala - no ale twoj przyklad ze sie udaje daje mi nadzieje:)

Madzialenak - oj jak fajnie sie czyta takie wiadomosci jak zdrowo maluszek rosnie, jak pojawiaja mu sie paluszki.... bardzo sie ciesze :)

kurcze dziewczyny probuje was nadrobic ale mam jeszcze chyba z 8 stron do przerobienia wiec przepraszam ze jeszcze wszystkim nie odpisalam. popijam kawe i czytam dalej cdn...;-)

kinga progesteron zrobie u siebie w mieści a myślisz ze beta może już wyjśc w 7 dniu przy dwu dniowych zarodkach?

Ostatnia edycja:
Gotadora, Ty niebezpieczna?! Ale kawał roku! :-) :-D :-) :-D No tak, bo Ty co najmniej z Al-kaidy jesteś.
Nie wiem, co Ci poradzić na tego babsztyla. Ręce opadają. wiem, że kiedyś w sieci krążyła płyta z nagraniem remontu,
młota pneumatycznego, odgłosem pociągu, itp Bo widzę że racjonalne tłumaczenie nie trafia do niej, a wręcz przynosi odwrotny skutek.
Ty potrzebujesz spokoju i wysypiać się w nocy, szczególnie teraz.
A straż miejsca lub policja?

Gotadora co za wstrętny babol, współczuje. A sąsiadom odpowiadają jej nocne harce?

Madzialenak ja mieszkam w dwupiętrowej kamienicy, ja na dole, ona nademną i akurat ma w tej części mieszkanie co ja kuchnię i sypialnie, z drugiej strony obok jej drzwi są równiez moje drzwi, myślę że jak przeniosę się na górę to już tak nie będe słyszęc jej maszyn, bo hałas idzie w pionie, sąsiedzi z boku nie słyszą, ja z boku też nie słyszę, a ponoć czasem się tam kłócą, ale przeniosę się dopiero hmm nie wiem - jak dobrze pójdzie to latem, bo remont trwa, a trwa powoli, bo M dużo sam chce zrobić, a mało w PL bywa ... wiem że babsko zalega z opłatami więc może w końcu ją stąd przeniosą

milia ja uważam ze to jest indywidualna sprawa przeciez kazdy ma inne uczucia no nie i poglady,jaka podejmiecie decyzje to bedzie dobra zobaczysz

Kwiatuszkqu - widze ze chyba caly czas sie borykasz z podjeciem decyzji o oddaniu czesci komoreczek na rzecz tanszego IVF - piszesz do Milli ze to sprawa indywidualna wiec zrob tez jak uwazasz - wiesz ze kazda z nas jest w innej sytuacji i nie nam jest osadzac, kto postepuje slusznie, bo jakbysmy mieli patrzec na innych to nawet do IVF bysmy nie podchodzily bo przeciez to grzech i czeka nas potepienie... - a ja sama bralabym pod uwage oddanie czesci komoreczek jesli bym potrzebowala... tak wiem kliniki robia w ten sposob na nas interes ale lepiej myslec ze w ten sposob moze pomagamy jakies parze osiagnac to szczescie o ktore sama tak bardzo walczymy... no troszke zagmatwana ta moja odpowiedz ale chodzilo mi o to zeby robic to co uwazamy za sluszne, zebysmy niezalowaly pozniej zmarnowanych okazji, a jesli w ten sposob mozesz doczekac sie swojego szczescia to tym bardziej.

Gotadora, Ty niebezpieczna?! Ale kawał roku! :-) :-D :-) :-D No tak, bo Ty co najmniej z Al-kaidy jesteś.
Nie wiem, co Ci poradzić na tego babsztyla. Ręce opadają. wiem, że kiedyś w sieci krążyła płyta z nagraniem remontu,
młota pneumatycznego, odgłosem pociągu, itp Bo widzę że racjonalne tłumaczenie nie trafia do niej, a wręcz przynosi odwrotny skutek.
Ty potrzebujesz spokoju i wysypiać się w nocy, szczególnie teraz.
A straż miejsca lub policja?

boje się wzywać straż czy policję, bo babsko wydaje mi się na prawdę nieobliczalne, a mnie wtedy policja ani straż nie pomoże, przeczekam jakoś, na szczęście w razie co mogę odespać w dzień

reklama
hej! jestem po ;) okazało się że zarodki rozwinęły się super, jeden to klasa A, drugi A/B ;) ;) oba mam juz w sobie. marzylam o tym od lat ;) extra. teraz tylko te czekanie...

Do góry