reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

ja jak urodziłam tośkę 16.10 na pierwszy spacer poszłam 1.11 ale była bardzo ładna pogoda, pamiętam że w swetrze byłam na tym spacerze:-)

a znam osobę która urodziła syna 7.01 a na pierwszy spacer wyszła w marcu:szok: ale było to 35 lat temu:tak:

reklama
hej hej :-D
melduje się tylko ;-) potem nadrobię bo o 17 mam gościa...
Ogarnęłam chałupę a teraz trzeba ogarnąć siebie, brudasa! :-p

o to widzę, że nie tylko u nas bezsenne noce, mała zasnęła o 5, ale u nas w łóżku, ja to już się nie mogę doczekać naszych spacerków

Dziewczyny które urodziły a dzieciaczków nie ma w tabelce, piszcie do mnie na PW, co bym mogła wciągnąć Wasze malce na listę.:-)

Ja na razie nie mam czasu żeby nadrobić.:eek: Wszystko mnie jeszcze boli po cc. Puki co wrzuciłam zdjęcie mojego skarba.:-) Jej tatuś jest nią zauroczony, gdyby mógł to by ją nawet piersią karmił:-D Teraz Malwinka nie śpi i spędza czas z tatą.

Widzę że piszecie o piersiach. U mnie chyba zaczyna się nawał, boże takie duże się zrobiły, że szok.:szok: Mam nadzieje, że się zmniejszą, bo puki co nie mam ani jednego stanika, który by na mnie pasował:baffled::angry:

Czy wszystkie rozpakowane i nierozpakowane miały/ mają mleko przed porodem? A te rozpakowane, które nie miały to mają? Bo u mnie pusto i zastanawiam się, czy nie będzie powtórki z rozrywki, czyli mega problemów z karmieniem.

Brzuch mnie boli już od kilku godzin...buuuuuuuu...

PAOL1NKA ja nie mam nic. raz w nocy się obudziłam z mokrą trochę koszulka, ale tylko z jednego cyca cos się polało. też się boję, że pokarmu nie będę miec...
za pierwszym razem też tak mialaś??
ZANETKA wracaj do formy:) fajnie, że tatuś taki zachwycony małą. niech sie tam przyklada:)

reklama
Domikcw- no właśnie tak miałam, czyli nic nie miałam, później coś tam było, ale musiałam dokarmiać i ogólnie było beeee. Ale to dlatego, że miałam ciśnienie na karmienie cycem.

Do góry