Asionek31
Fanka BB :)
hej 
zyje .. chorobsko mnie wzielo :/ czuje sie jak wrak , do tego Natul z soboty na niedziele tak dal czadu noca , ze moze z godzine spalismy .. a ja do tego chora i wiecie jak sie czulam pewnie ... tak wiec sie wynioslam z sypialni i tata walczy sam
i juz lepiej spi ...
od wczoraj chdzimy do zlobka po 1 h narazie ze mna , wczoraj srednio bylo , jeden maluch rozstawal sie z mama pierwszy raz i tak strasznie plakal , ze malo serce mi nie peklo
i tak plakal cala nieobecnosc mamy , w koncu Natul mial dosc i w szoku byl biedak i tez zaczal plakac ... dzisiaj na szczescie bylo ok latal jak dziki , malo nie rozwalil tej samli zabaw , az babki w szoku byly , jak go nie wyrzuca hehe to moze zostaniemy
narazie obserwuje i mam mieszane uczucia ehh ciezkie zycie mamy ...
Paulinka ja bym wybierala miedzy 1, 3 iostatnia
najbardziej miedzy ostatnia , a 3 hehe
nocki jak wyzej czyli powoli sie naprawiamy , ale bylo mega ciezko jeszcze nie doszlam do siebie :/
Ola ma po kim byc wyjatkowa widze
filmik super hehe jakbym Nata widziala , robaki w tylku ma i juz 2 dnia w zlbku dostal kswywe kaskader ... ehhh ciezko mamy oj ciezko
no dzisiaj juz sie podobalo , zobaczymy jak bedzie dalej
a jak Igorek ? dalej daje czadu ? 
zyje .. chorobsko mnie wzielo :/ czuje sie jak wrak , do tego Natul z soboty na niedziele tak dal czadu noca , ze moze z godzine spalismy .. a ja do tego chora i wiecie jak sie czulam pewnie ... tak wiec sie wynioslam z sypialni i tata walczy sam
od wczoraj chdzimy do zlobka po 1 h narazie ze mna , wczoraj srednio bylo , jeden maluch rozstawal sie z mama pierwszy raz i tak strasznie plakal , ze malo serce mi nie peklo
Paulinka ja bym wybierala miedzy 1, 3 iostatnia
ASIONKU Ola jest wyjątkowa. Ale jakbyś znała Grześka... to dopiero dziwny przypadek pod wieloma względami![]()
Trochę się już przy mnie uspokoił, ale wcześniej jejku! Ciągle zadawałam pytanie DLACZEGO MU SIĘ TAK SPIESZY??? A ile razy się wściekłam!
Taki typ... Osobiście wolę spokojnie i uważnie obserwować/chłonąć rzeczywistość doceniając nawet najdrobniejsze szczegółyi żyć do setki. A on woli się nażyć/nachapać życia w biegu i paść za młodu, czyli koło sześćdziesiątki ehhh...
Jedni myślą, drudzy pchają ten świat/gospodarkę, dobrze że TACY są ;-)
ASIONKU a jak u Was nocki teraz?
Sobota zarobiona była :/ Calutka :/
nocki jak wyzej czyli powoli sie naprawiamy , ale bylo mega ciezko jeszcze nie doszlam do siebie :/
Ola ma po kim byc wyjatkowa widze
filmik super hehe jakbym Nata widziala , robaki w tylku ma i juz 2 dnia w zlbku dostal kswywe kaskader ... ehhh ciezko mamy oj ciezko
dziękuję za miłe słowa na temat Igora
a jak Ola KOT - zawiesiła oko?? heheh a filmik super - szalona córka!
Paulina - to co z tym murzynkiem?? parzyć herbatkę?? nie znam się na ospie ale chyba bym jeszcze poczekała. Chociaż słoneczko piękne wzywa....
Monia - no już sama dwójka dzieci wydaje mi sie hardkorem a co dopiero bliźniaki...
Asionek - i jak podobało się Natulowi w przedszkolu?? polubił panie??
WIDZIAŁAM, WIDZIAŁAM PIERWSZE MAŁE PĄCZKI NA DRZEWACHa do tego znalazłam dyszkę
![]()
no dzisiaj juz sie podobalo , zobaczymy jak bedzie dalej