reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
citrus ja opryszczkę miałam zaledwie tydzień temu i lekarz polecił maść HascoVir Pro (nie wiem czy dobrze napisałam ale jakoś tak) i muszę Ci powiedzieć,że podziałała błyskawicznie,dwa dni i po sprawie:-) chyba bez recepty jest...i bezpieczna bo moja dwuletnia siostrzenica też to dostała teraz na opryszczkę;-)

Hejaaaaa;)

Wikki - tez mialam problem z mokrymi scianami kolo okien i od tego grzyb. Ale odkad ocieplili mi blok z zewnatrz i w kuchni zrobili wentylacje - po grzybie nie ma sladu. Przy grzybku bardzo wazna jest wentylacja mieszkania i nie dopuszczanie do tego, zeby sciany i okna sie "pocily". A moze macie zbyt szczelne okna? Ja traktowalam grzyba Ace;)

Noelle - to chyba bedziesz musiala zainwestowac w bezuciskowe skarpetki;) Mi lekarz powiedzial ostatnio, ze jak nogi puchna to nie wolno uciskajacych skarpetek nosic.

tylko_chwilka - ja chodze jak typowa ciezarna juz:dry:

Kartagina - wow -4dziecie:szok: to sie teraz rzadko zdarza... Ja chcialabym w przyszlosci jeszcze jedno (corcie oczywiscie:-D), ale jak bedzie-zobaczymy.

kaja - moja babcia tez czlowiek techniki;D Musi miec wypasiony telefon, pisze ze mna smsy i nawet emoty robi;D I telewizor musi byc wypasiony - z mnostwem kanalow do ogladania;D

Jesli chodzi o seksy to ja juz nie pamietam co to jest:dry: Maz sie cala ciaze boi, ze cos sie stanie. A teraz mi juz nie wolno. Wiec po pologu bede sie czula jak bym swoj pierwszy raz przezywala:-D

I przestancie tyle pisac bo nadrobic nie idzie cholera:szok: A tu dopiero 13 godzina!!

Ja sie zastanawiam co mam dzis robic, bo dobijaja mnie te dni swistaka:dry: nawet mi sie juz sprzatac nie chce;]

no i do roboty trzeba, niezdzieralna Sembo wyrusza na jeden z ostatnich shiftów przed urlopem. U nas wieje że łeb urywa pewnie jak wyjde z domu to mnie porwie i zawiesi ma maszcie meczetu, a nie czekaj, waże 77,5 kg, nawet nie drgnę :D
Mąż pisał że jego korzonki mają sę lepiej między mojej profesjonalnej pomocy pielęgniarsko-opiekuńczej (termofor+miks soków z wódką+gorąca kąpiel) więc dziś ja moze się po rozczula wieczorem nad sobą bo też nie plecy bolą jak diabli a mała ie pomaga próbując rozerwać mi trzewia kopniakami.

citrus ja tez nie do zycia:-(
kasienka ciekawe czy bedzie faktycznie czytal czy tylko tak sciemnia:)moj to caly czas powtarza ze on juz chce Oskara na swiecie bo nie ma sie kim bawic:) jakby teraz syna nie mial:baffled:jakos z nim sie bawic nie chce bo mowi ze nie umie wiec u mnie to sciema totalna:-Da jak mu powiedzialam ze w takim razie jak on taki chojrak to ja becika nie kupuje bo po co a on ze przeciez sie bedzie bal wziac malego bez niczego:-Dach te chlopy:-D

witam

przeczytalam i zapomnialam...ech...od rana taka produkcja

wiecie co powiedziala moja tesciowa na wczorajsza historie w sklepie???? to samo co podpowiadala Aska :)...ze starosc to nie choroba tylko stan fizjologiczny, a poza tym wlasnie ci starzy wychowywali swoje dzieci, ich dzieci swoje, wiec niech nie gadaj ze mlodziez niewychowana
Normalnie jestem w szoku, ze mam taka tesciowa "na czasie" (mimo 65 lat) :)

Mi dzis pobrali posiew tam na dole na GBS, wyniki w czwartek po poludniu. A w czwartek jade oddac krewi siuski. |Musze sie wyrobic, bo 19.03 wizyta kolejna i gina

a ja już po drzemce :rofl2: no nie mogę z tą śpiączką po prostu, usypiam w pół zdania :rofl2:

pierwszy raz w tej ciąży miałam dziwny sen : śniło mi się że urodziłam dziewczynkę:rofl2: całą niebieską:-p:-D to dopiero proroctwo :-D

Kartagina - oj, to szkoda, że z tym nic nie można zrobić :-( współczuję

Elajar - życzę dobrych wyników :tak: ja mam posiew za tydzień, a do tego czasu się nie ruszam z wyra :-p

o seksie mogę sobie pomarzyć....już mi się nawet nie śni :sorry2:od września posucha
ale odbijemy sobie :tak:A. już na sierpień urlop szykuje i na 2-3 dni dzieci Dziadkom zostawimy, a sami w las :-D

reklama
moja kumpela urodziła trzeciego syna o 12:00:-) ale jej dobrze... a ja się jeszcze 2 miesiące pogibam...ech... I wszyscy mają imię na J: Joasia, Jacek i dzieci Jan, Jakub i dziś Jerzy
usmiech.gif

Do góry