reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam was serdecznie BB-koleżanki!

Chciałabym nawiązać kontakt z dziewczynami,które są po In Vitro w INVICTA (Gdańsk lub Wawa) i dodatkowo skorzystały z metody PGD
Jestem bardzo zaintersowana taką metodą i chciałabym dowiedzieć się paru rzeczy. Niestety po wysłaniu maila z pytaniami do kliniki zapraszają mnie od razu na wizyty(oczywiście platne)nie odpowiadając na żadne z pytań...

Bardzo Was prosze dziewczyny-napiszcie na PW jesli jesteście po PGD.

Czy słyszałyście,żeby któraś z kobiet urodziła chore dziecko po tej metodzie PGD????

Będę wdzieczna za jakieś maile

Pozdrawiam Was koleżanki i powodzenia Wam zyczę w zafasolkowaniu.

niestety zeby ci pomoc ktoras z nas pewnie musialaby byc genetykiem. obawiam sie ze klinika ma racje. nikt co ani na forum ani przez telefon nie powie bez twoich wynikow badan, analizy DNA etc... nawet w laboratorium by sie pewnie musieli do takiej wizyty przygotowac.... no chyba ze to choroba z ich standardowych - masz na ich stronie liste. idz do kliniki, zaplac 100zl i to twoja jedyna opcja zeby czegos sie dowiedziec.

reklama
Hej! Ja już tez jestem po transferze:) podali mi jeden bardzo ładnie rozwijający się i jeden który ma małe szanse niestety:( ale ciagle ma i mam nadzieje ze tak mu się u mnie spodoba ze zostaną dwa. :happy:
Testowanie 31 marzec. U mnie nie robią żadnych weryfikacji niestety. Mam czopli z progesteronu w dawne 400mg 2 razy na dobę i plastry z estradiolem. Mam nadzieje ze to wystarczy. A teraz leniuchowania:)
dziekuje wszystkim za kciuki!

Madzialenak, Gotadora dzięki wielkie. Oby dalej było tak pięknie:tak:. Trochę się boję bo od 10dpt poplamiam troszkę. zazwyczaj bezowo ale wczoraj z rana było raz trochę takiej brązowo-czerwonej wydzieliny. więc zażywam leki,leżę w łóżku, modlę się żeby było dobrze i wierzę że będzie.:sorry:
Właśnie Molla się jakoś nie odzywa. kiedy ma mieć transfer?wiecie może?

Hola, super. Gratuluję przyrostu betki :-)
A Molla, pewnie wysiaduje swoje jajeczka, dlatego jej nie ma z nami :-D
Mam nadzieję, że już się dobrze czujesz, że dolegliwości żołądkowe poszły sobie precz.

Jogo, Tobie też gratuluję, bo już jesteś w ciąży. Odpoczywaj po transferku.

Molla jutro ma mieć transfer.

Hola te plamienia mogą być związane jeszcze z implantacją, masz piękny przyrost, dzidziulek będzie teraz ładnie rósł dla swojej mamusi.

reklama
Pokażę Wam nad czym spędziłam dwa ostatnie dni.
Pokażę Wam swoje jajka i małego pomocnika, bez której nic się w domu nie odbędzie :-)

DSC_4506a.jpgDSC_4511a.jpgDSC_4514a.jpg

Załączniki

• DSC_4506a.jpg
    DSC_4506a.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_4511a.jpg
    DSC_4511a.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_4514a.jpg
    DSC_4514a.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 48
Do góry