T
taycia
Gość
Ale spokojnie dzisiaj.
Perell - dobrze bedziesz miala z oszczednym dzieckiem
Moj Starszak dostal cos nowego to popatrzyl i tyle. Dopiero nastepnego dnia,a moze i nawet pozniej spokojnie patrzyl,a zanim polubil zabawke to chyba miesiac mijal. Zawsze bylam zla,ze wydalam bez sensu pieniadze :-)
U mnie Mikus od dwoch dni spi w ciagu dnia 3 razy po 30 min. Chodzi tez spac troszke pozniej. Jest bardzo niespokojny, na dolnym dziasle widac juz,ze bedzie za jakis czas szykowala sie jedyneczka (ale wierze w genetyke ,wiec na moje jeszcze z co najmniej miesiac [ja mialam 8 ,5 mies, Maz 9 miesiecy, Starszak 8,5). Moze to skok albo jak u Kasieq zaczal uczyc sie nowych rzeczy i stad takie rozdraznienie.
Milej nocki Mamusie!
Perell - dobrze bedziesz miala z oszczednym dzieckiem
Moj Starszak dostal cos nowego to popatrzyl i tyle. Dopiero nastepnego dnia,a moze i nawet pozniej spokojnie patrzyl,a zanim polubil zabawke to chyba miesiac mijal. Zawsze bylam zla,ze wydalam bez sensu pieniadze :-)U mnie Mikus od dwoch dni spi w ciagu dnia 3 razy po 30 min. Chodzi tez spac troszke pozniej. Jest bardzo niespokojny, na dolnym dziasle widac juz,ze bedzie za jakis czas szykowala sie jedyneczka (ale wierze w genetyke ,wiec na moje jeszcze z co najmniej miesiac [ja mialam 8 ,5 mies, Maz 9 miesiecy, Starszak 8,5). Moze to skok albo jak u Kasieq zaczal uczyc sie nowych rzeczy i stad takie rozdraznienie.
Milej nocki Mamusie!
:-) i dzis mała zaczeła sama siadac :-)ja zagoniona jestem ale juz od soboty luzy beda;-);-) młoda marudna masakycznie budzi sie w nocy w dzien to tylko na dworze spi
zeby da jak nic kupiłam kropla camile ale szału nie ma tz srednio działa na nia
....buziaki lece dalej robic 

fajnie ze odwiedziny bedziesz miec:-)
.A i ze spaniem tez cyrki i w nocy i w dzien dobrze ze ciepło sie robi i spacerowac dłuzej mozna to choc na spacerze bez ryku usypia