Lilijanna oczywiście na mój koszt :-

-( Ale to jest oszukiwanie ludzi.. bo w necie wszędzie widzę piękny niebieski, zamawiam ten kolor i dostaje fioletowy. Ale numer koloru zgadza się z tym który zamówiłam, szkoda że tylko numer :-(
Plułabym się o to i pisałabym do allegro. To jest jawne wprowadzanie klienta w błąd.
Hej dziewczynki. I u nas się robi ładna pogoda. A w racy no cóż w poniedziałek wróciłam a w piątek dostałam wypowiedzenie. Muszę poszukać czegoś innego. Pozdrawiam
Przykro mi. Ale mam pytanie, wróciłaś na pełne 8h do pracy? Ech jest taki przepis, który mówi, że jeśli po macierzyńskim zmienisz etat na 7/8 choćby, musi być mniej niż pełen etat to przez rok nie mogą Cię zwolnić. Ale teraz już po ptakach, ale to tak na przyszłość. :-(
no i jas za malo wazy i ma anemie wrrrrr
Zdrówka. Dla Ciebie też.
Ej, a gdzie jest napisane, że
Dziewczyna82 była na wychowawczym? Wróciła do pracy normalnie, szef świnia i tyle. Teraz nic tylko zachorować, tyle, że ZUS ma teraz nagonkę jak diabli.
My dzisiaj jedziemy na koniki, marchew zakupiona i będziemy karmić. Dla Weroniki to będzie nowość, bo jak bywaliśmy to albo była za mała albo spała.
Noc - pobudka co 1h albo 1,5h. Żyć nie umierać, niech te zęby wyjdą. Dzisiaj już nic nie dałam przeciwbólowego, bo ile można, to się pomęczyłyśmy, pobudka, cyc, spanko, pobudka, cyc, spanko.