Lilijanna dzieki za tipa na te stopy. Mi sie ostatnio zrobila lekka skorupka i tato przywiozl mi polski pumepks. Musze sie tego pozbyć i zafundowac sobie taka terapie. A jaki to krem na być i na noc te nogi w folii trzymać?
Verita i Axa pięknie wasze cory wygladaja w kolczykach ale ja nie wiem czy bym coreczce przebila bo sama mialam na komunie i to dla mnie byl taki prezent i czulam sie taka dorosła już.
Stokrotka ale sie mąż postaral. Pewnie sie nie spodziewalas. Milo z jego strony ze sie nie wykrecil odlegloscia i zadbał o taki gest.
Taycia wow niezły klocus. Ale przynajmniej nie musisz sie martwic, ze za mało zjada. Smieszny jest ten twój robaczek gasieniczka.
Ja sie laski tak wybyczylam. Tato we wtorek rano wyjeżdża i jakoś tak szybko nam zlecialo. W konkursie na ciacho zajelam 2 miejsce i bon do restauracji wiec mielismy randewu z mężem. Zupka rakowa, krewetki, korale zielone, rybka i homar. Powiem wam ze tego mi było trzeba. Trochę się balam czy Adas sie nie obudzi bo zabkowal. Dorobil się 2 dolnych jedynek a dzięki obecności taty odsypialam noce.
Napisze do was więcej niebawem bo mam znow pelna chatę mama dojechala. Buzka