Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zobacz załącznik 554102 taki tylko kolor inny. Gondolka lekko się buja, ale mi to akurat nie przeszkadzaMnie dobija ten stukot, ale jak dopompowałam koła to trochę lepiej (albo mi się zdaje).. Ogólnie jestem zadowolona, tylko ten stukot nieszczęsny..

anka26,07 U mnie jutro wlasnie 6 tyg mija i tez sie musze wybrac. Tylko tu w UK mam isc do normalnego lekarza i onni nie sprawdzaja ginekologicznie wiec prawdopodobnie pojde prywatnie bo jednak wolala bym zeby mnie zbadano
Tak po za tym to chcialam z ciekawosci jak wasze marcowe pociechy spia w nocy i jakie maja drzemki w dzien?
Gucia dzielnie zwiedza ze mna swiat przez ok. 3h spacerujemy codziennie. Pogoda, sloneczko, cieplutko nie ma co w domu siedziec
Ja po cesarce czuje sie swietnie tak jak juz pisalam wczesniej, piore, sprzatam, gotuje, prasuje i spacerki kilku km zaliczamy
macierzynstwo jest cudowne...
W nocy to i 5h czasem przespi, a ssanie to ma jak maly wampir, wciska mnie w fotel jak na przejazdzce Rollercoasterem...
drań