reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

witam porannie,
jakos jeszcze nie czuje ze jestem w ciazy, moj wczoraj spytal czy z kolezanka na silownie nie chce isc hah abo zapomnial:-Dze w cizy jestem chlopy:-)

reklama
verita
gratulacje fasolki!!!

W 5 tygodniu to takie maleństwo nosisz:

pobrane.jpg

Ehhhh kiedy to było.
Trochę Ci zazdroszczę :zawstydzona/y:

Załączniki

• pobrane.jpg
    pobrane.jpg
    5,2 KB · Wyświetleń: 34
Się witam również.

My właśnie po drzemce i po śniadanku, teraz główkuję co tu na obiad dać. Trzeba sklep jakiś nawiedzić. :sorry:

U nas ładnej, tfu pięknej pogody ciąg dalszy, w końcu może ruszą mi warzywa na grządkach. :-p

Anmika - najlepszego z okazji 9 m-cy. :tak:
Awersja - widzę, że Weronika ma tego samego zęba jak Antosia. ;-)

Awersja to dawaj do dziela bedziemy razem bawic ;-)
Moj wlasnie wczoraj kazal sobie pokazywac te obrazki jak dzidzia wyglada i szukalismy na internecie.
Anmika najlepszego dla maluszka

Hallo Kochane!!
Verita piękny suwaczek!!!
Ja dziś na wagę, i zadowolonam bardzo, bo waga zaczęła spadać :) Miałam 68,2 a dziś 65,5.
Na kijki chodzimy z koleżanką, i na solarium i zaraz zaczyna człowiek lepiej się czuć, jeszcze 15,5 kg;-) tylko.

Verita kochana gratulacje i spokojnych dziewieciu miesiecy:-)

My dzis na wizycie u pediatry byłysmy kazała sie nie martwic bo to niegrozne tylko kontrolowac trzeba i tak za 6 tyg nastepne usg głowki i wizyta u neurologa młoda wazy 9 kg:-)

Miłego dzionka słonecznego :-)

reklama
Do góry