reklama
Się witam również.
My właśnie po drzemce i po śniadanku, teraz główkuję co tu na obiad dać. Trzeba sklep jakiś nawiedzić.
U nas ładnej, tfu pięknej pogody ciąg dalszy, w końcu może ruszą mi warzywa na grządkach.
Anmika - najlepszego z okazji 9 m-cy.
Awersja - widzę, że Weronika ma tego samego zęba jak Antosia. ;-)
My właśnie po drzemce i po śniadanku, teraz główkuję co tu na obiad dać. Trzeba sklep jakiś nawiedzić.

U nas ładnej, tfu pięknej pogody ciąg dalszy, w końcu może ruszą mi warzywa na grządkach.
Anmika - najlepszego z okazji 9 m-cy.

Awersja - widzę, że Weronika ma tego samego zęba jak Antosia. ;-)
axarai
dziecioholiczka......
Hallo Kochane!!
Verita piękny suwaczek!!!
Ja dziś na wagę, i zadowolonam bardzo, bo waga zaczęła spadać
Miałam 68,2 a dziś 65,5.
Na kijki chodzimy z koleżanką, i na solarium i zaraz zaczyna człowiek lepiej się czuć, jeszcze 15,5 kg;-) tylko.
Verita piękny suwaczek!!!
Ja dziś na wagę, i zadowolonam bardzo, bo waga zaczęła spadać
Na kijki chodzimy z koleżanką, i na solarium i zaraz zaczyna człowiek lepiej się czuć, jeszcze 15,5 kg;-) tylko.
Ladnie ci waga schodzito jednak wzielas sie na serio, ja na szczecie juz nie musze
![]()

uahhałam się 

cffffaniara. 
Ja woczraj zrobiłam sobie włoski i brwi i odzyskałam twarz, od razu człowiek lepiej wygląda.

Verita kochana gratulacje i spokojnych dziewieciu miesiecy:-)
My dzis na wizycie u pediatry byłysmy kazała sie nie martwic bo to niegrozne tylko kontrolowac trzeba i tak za 6 tyg nastepne usg głowki i wizyta u neurologa młoda wazy 9 kg:-)
Miłego dzionka słonecznego :-)
My dzis na wizycie u pediatry byłysmy kazała sie nie martwic bo to niegrozne tylko kontrolowac trzeba i tak za 6 tyg nastepne usg głowki i wizyta u neurologa młoda wazy 9 kg:-)
Miłego dzionka słonecznego :-)
*martusia*
Fanka BB :)
Verito 5 tc kiedy to bylo. tak dawnnnnoooo, wtedy sie dowiedzialam. i mnie wzielo na wspomnienia 
milego dnia wszystkim
milego dnia wszystkim
reklama