reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

Ja sobie chwalę te kocyki: KOCYKI MIKROFIBRA - BABY ONO

Mój synek do dzisiaj się tuli do swojego niebieskiego kocyka, jest mięciutki i milutki (tam mówi mój synek)

803f.jpg

reklama
Zamowilam go a co w koncu jak go zobaczylam to sie zakochalam :tak: ,zaplacilam dalam adres wysylki do mamy wiec odbiore za miesiac.Uwielbiam pastele i dzieciaczki w nich...
Kupic ,kupic albo niech on to zrobi :-D pieknaszyszunia znam ta firme naprawde jest dobra i polecam jak juz napisalam ja juz zamowilam :-D
NARZECZONY ZAMÓWIŁ :-D:-D:-D vici będziemy mieć takie same, nie masz za złe:eek:

Jestem w szoku ile Wy juz kupujecie rzeczy:tak: Ja jeszcze nie kupilam nic, ani dla siebie ani dla maluszka. Dla siebie mam rzeczy z poprzedniej ciazy, poza tym mam duzo luznych bluzek to jeszcze sie mieszcze bez problemu:) A i kase teraz na wakacje oszczedzamy, pozniej moze sie rozkrece zakupowo;)

aniaa23, my nie jedziemu juz na wakacje. Zrobiliśmy je sobie jak byłam w 7-8tc. Chyba że będą tanie loty do rzymu to wsiadam i lece na pizze :-)
myślę, że lepiej rozkładać zakupy w czasie, mniej je odczujemy po kieszeni

pieknaszyszunia i super ,ze narzeczyony zamowil jak przyjdzie prosze o foty na "zywo" bo chyba nie wytrzymam miesiaca czekania heheheh.No co ty za zle nie mam z jakiego wzgledu niby? Nieraz przez przypadek nawet mozna cos kupic co juz znajomy ma a jak jest sliczne to tylko sie cieszyc z zakupu:tak: I takie same kocyki beda mialy nasze dzieci nie my :rofl2:

Ja narazie nie szaleje i ten kocyk to pierwszy zakup dla mauszka ale zaczne pewnie w sierpniu...Tak juz z mezem rozmaiwalam co by nie bylo na raz,ze lipiec,sierpien trzebabedzie zaczac.Wizyte mam 19 wiec pewnie po niej sciagniemy ze strychu kartony z ciuszkami,przegladne i zacznie sie robienie listy co i jak.A koncem sieprnia jedziemy do PL i tam zamierzam lozeczko kupic i za wozkiem sie rozgladnac-choc mam w necie jeden upatrzony ale wolalabym "zamacac" poprobowac jak kupic w ciemno.

reklama
Do góry