reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny jedynym i 100% sposobem aby wykluczyc bolerioze jest zachowanie kleszcza i przeslanie go do laboratorium..Tylko tak mozna wykryc czy byl nosicielem.bolerioze niesamowicie trudno wykryc u czlowieka bo moze sie utaic na kilkanascie lat w postaci cyst. Dlatego pamietajcie (chociaz pierwszy odruch to wywalic dziada) zeby kleszcza zachowac!!

Kasiek ja sama nie wiem co bym w takiej sytuacji zrobila, ale moze rzeczywiscie ten antybotyk profilaktycznie..

Perfecta kochana jeszcze troszeczke i sie wszystko unormuje! Tule mocno!!

Ola zdrowka dla was!!!

Kasiulka trzymaj sie!

reklama
Koriander - proszę Cię powiedz mi gdzie można kleszcza wysłać żeby go zbadali bo nikt u nas w mieście nie wie, a kleszcza mamy i chętnie go wyślemy na małą wycieczkę!

Koriander - proszę Cię powiedz mi gdzie można kleszcza wysłać żeby go zbadali bo nikt u nas w mieście nie wie, a kleszcza mamy i chętnie go wyślemy na małą wycieczkę!
Kasiek to wspaniale!!! Sprawdz sobie dokladny adres w internecie tego osrodka: Centrum Badan DNA w poznaniu. Moja kolezanka wlasnie tam wyslala. Koniecznie priorytetem. Zadzwon lub sprawdz adres i biegnij na poczte! Trzymam kciuki zeby gad byl czysty :-)

Kasiek to wspaniale!!! Sprawdz sobie dokladny adres w internecie tego osrodka: Centrum Badan DNA w poznaniu. Moja kolezanka wlasnie tam wyslala. Koniecznie priorytetem. Zadzwon lub sprawdz adres i biegnij na poczte! Trzymam kciuki zeby gad byl czysty :-)

tak jak piszesz

ADANIE KLESZCZA
OFERTA
Powszechnie spotykane w lasach, ogrodach i na łąkach kleszcze, są rezerwuarem niebezpiecznych dla człowieka mikroorganizmów. Nawet, co trzeci kleszcz jest nosicielem patogenów wywołujących groźne choroby (borelioza, babeszjoza, bartonelloza). Wczesna diagnostyka daje największą szansę na szybkie rozpoczęcie leczenia i uniknięcia uciążliwych powikłań.

Centrum Badań DNA Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 31
60-835 Poznań

e-mail: biuro@cbdna.pl
tel. 61 646 85 85
fax 61 623 25 26

kom. 509 658 006

ciekawe ile kosztuje taka przyjemnosc

Dziękuję dziewczyny! Właśnie dzwoniłam i taka przyjemność kosztuje 170zł... niestety... masakra... muszę z M. pogadać... kurcze... takie rzeczy powinny robić za darmo... :(

Dziękuję dziewczyny! Właśnie dzwoniłam i taka przyjemność kosztuje 170zł... niestety... masakra... muszę z M. pogadać... kurcze... takie rzeczy powinny robić za darmo... :(

drogo,ale z drugiej strony moze sie okazac ze Damianek niepotrzebnie byłby naszpikowany antybiotykami:zawstydzona/y:

sama nie wiem,co bym zrobiła na Twoim miejscu

takie kur..czasy ,ze za wszystko trzeba płacic, za ściagniecie Kubie szwów tez wolalam zaplacic prywatnej pielęgniarce, bo na nfz bym musiala z nim w przychodni znowu czekac w kolejce 4 godziny , a dwa ,że prywatnie maja inne podejscie do dzieci, bo to nie masówka

Ostatnia edycja:
tak z ciekawości... jak go kazali zapakowac na wysyłke?tzn w co?
wyciagneliście go ręcznie?czy przez pompke?lasso?

... LASSO :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D ale się uśmiałam

Mąż wyciągnął go pincetą. Wyszedł calutki i jeszcze gonił po parapecie! Zapakowaliśmy go w woreczek strunowy. Oczywiście już zdechł :sorry2: Oni kazali też w woreczek strunowy na nawilżony płatek kosmetyczny, więc tak zrobiłam.

reklama
Do góry