reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Śniło mi się ze mojemu dziecku przestalo bic serce?

Mommyof1x01

Zaciekawiona BB
Witam może to dziwny i dla wielu głupi wątek ale tak bardzo mnie to zestresowalo że potrzebuję porady zaczęłam 12 tydzień dzisiaj w nocy snilo mi się ze moja pani ginekolog mówi mi że bardzi jej przykro ale mojemu dziecku nie bije serce a ja zaczęłam strasznie płakać obudziłam się nagle wystraszona jak nigdy rozplakalam się i od razu zaczęłam czytać w necie a tam pełno histori kobiet którym snily się takie podobne rzeczy i poronily nwm co o tym myśleć w poniedziałek na dodatek mam wizytę więc to jak teraz sie boje jest nie do opisania? Czy któraś z was snila takie koszmary w ciazy a dzidzia urodziła się zdrowa lub przed tragedią miałyscie takie sny?

reklama
Rozwiązanie
Witam może to dziwny i dla wielu głupi wątek ale tak bardzo mnie to zestresowalo że potrzebuję porady zaczęłam 12 tydzień dzisiaj w nocy snilo mi się ze moja pani ginekolog mówi mi że bardzi jej przykro ale mojemu dziecku nie bije serce a ja zaczęłam strasznie płakać obudziłam się nagle wystraszona jak nigdy rozplakalam się i od razu zaczęłam czytać w necie a tam pełno histori kobiet którym snily się takie podobne rzeczy i poronily nwm co o tym myśleć w poniedziałek na dodatek mam wizytę więc to jak teraz sie boje jest nie do opisania? Czy któraś z was snila takie koszmary w ciazy a dzidzia urodziła się zdrowa lub przed tragedią miałyscie takie sny?
Mialam i mam takie i podobne sny np ze zaczynalam krwawic i wiedzialam ze to juz...
Takie sny w ciąży to powiedzmy "standard" - hormony, nasze obawy itd... Ja przez większość ciąży snilam, że zaczynam krwawić, że tracę ciążę, że zaczynam rodzić w 28tc, że coś innego złego się dzieje itd...
Urodzilam w terminie zdrową córeczkę [emoji3526]

Ja też miałam wcześniej taki sen w 8 tc. że byłam na kontroli a tu serduszko dziecka nie biło. Strasznie mnie ten sen wystraszył
Najdziwniejsze było, że tego samego dnia dostałam krwawienia i tak się bałam jak jechałam na wizytę a okazało się, że mam krwiaka, który pękł ale z dzidzią wszystko w porządku było. Ile ja się wtedy strachu najadłam:(.

Sny nie, ale znam historię gdzie matczyna intuicja uratowała dziecko w brzuchu bo na czas pojechała do szpitala. Bo czuła ze coś jest nie tak.

Nie przejmowalabym się snami zwłaszcza gdy do za dużo ktoś naczyta, naslucha.

Mialam i mam takie i podobne sny np ze zaczynalam krwawic i wiedzialam ze to juz koniec. Sny w ciazy niestety sa często wlasnie takie ale to sa tylko sny [emoji6] nie ma co sie nimi martwić [emoji6]

Rozwiązanie
Do góry