Witam, za dwa tygodnie mam termin na poród i wybrałam dla siebie szpital Rydygiera w Krakowie. Chce wziąć płatnie dodatkowo położną, ale nie wiem którą.
Czy możecie kogoś poradzić?
Czy możecie kogoś poradzić?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W Polsce rodzić nie strasznie))) w Redygiera położne są w porządku. Wszystko nowe. W tej chwile ja nie żałuje że zdecydowałam się tam rodzić, byłam tam kilka razy na sor i na kgt. Czekamy poród z dnia na dzień. Ale ja zdecydowalamNie ma sensu płacić za położna. Bo te które są na miejscu w zupełności wystarczają. Najlepsza Kamila!
W Polsce rodzić nie strasznie))) w Redygiera położne są w porządku. Wszystko nowe. W tej chwile ja nie żałuje że zdecydowałam się tam rodzić, byłam tam kilka razy na sor i na kgt. Czekamy poród z dnia na dzień. Ale ja zdecydowalamNie ma sensu płacić za położna. Bo te które są na miejscu w zupełności wystarczają. Najlepsza Kamila!
Hej! Planuje rodzic w szpitalu Rydygiera, zastanawiam się jakie położne tam pracują. Wspomniałaś o Kamili a jakie nazwisko ? Może masz do niej kontakt?Nie ma sensu płacić za położna. Bo te które są na miejscu w zupełności wystarczają. Najlepsza Kamila!