Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jak jest z gondola i amortyzacja ?Ja dla swojej córki wybrałam Anex sport, no i to był najlepszy wybór! Przed zakupem pojechaliśmy do hurtowni, przymierzaliśmy, sprawdzaliśmy i testowaliśmy różne wózki, powiem szczerze, że od pierwszej przejażdżki wiedziałam, że ten wózek jest świetny i stworzony dla nas! Z racji tego, że często jeździmy w rodzinne strony, akurat koła na tych terenach wypadły świetnie. Nigdy nie miałam żadnej przykrej historii z nim związanej. Nasz wózek jest już "po przejściach" z racji tego, że dwie pociechy już z niego korzystały, syn jeszcze jeździ w spacerówce, nie mamy mu nic do zarzucenia![]()
Nam się kolka nie psuly . A co do prowadzenia to tez nie miałam zastrzeżeń . A jakiego Anexa miałaś ?To my ostatecznie nie byliśmy do końca zadowoleni. Częsta wada tych wózków są psujące się przednie koła i u nas też się to zdarzyło. Przez to fatalnie się go prowadziło a żadna z trzech napraw nie rozwiązała problemu. To, że moje dziecko w ogóle było niewózkowe, to w ogóle inna sprawa. Bo młody nie lubił jeździć w anexie. Po zmianie na lekką spacerówkę polubił jeździć w wózku. Więc jemu też ten wózek nie pasował..
Gdyby nie kółka to byłoby super bo pierwsze ok 2-3 miesiące działały dobrze i dobrze się wtedy prowadziło. Miałam sport.Nam się kolka nie psuly . A co do prowadzenia to tez nie miałam zastrzeżeń . A jakiego Anexa miałaś ?
Świetny wózek, lekko się składa i prowadzi - nawet na trudniejszym terenie. Jest solidnie wykonany, z materiałów dobrej jakości. PolecamDziewczyny może któraś z Was używała wózki Anex ? Cross / Sport ? Mi się bardzo podoba, niedługo wybieram się do sklepu żeby sprawdzić jak się prowadzą.
Będę wdzięczna za wszelkie opinie.
Pozdrawiam.