• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kosmetyki do pielęgnacji twarzy w ciąży

Hej, zawsze miałam twarz problematyczna. Jestem teraz we wczesnej ciąży i moje kosmetyki nie nadają się do stosowania w ciąży. Moja twarz jest coraz bardziej sucha i szara a więc przybywa wyprysków. Mam duży problem ze znalezieniem bezpiecznych kosmetyków do pielęgnacji skóry twarzy w ciąży. Błagam kobietki, czy możecie mi pomóc i polecić konkretne kosmetyki peeling, serum, krem na dzień ? Będę bardzo wdzięczna, dziękuję z góry.

reklama
Polecam krem mom&who (spf30 face cream, taki inny z probiotykiem nie pomagał i powodował pogłębienie problemu z wypryskami, plamami i wysuszoną skórą). Mam bardzo wrażliwą cerę i już na początku ciąży miałam ogromne problemy ze skórą na twarzy, wszystko czego próbowałam tylko pogarszało sytuację ale na szczęście trafiłam na ten krem. Jest niedrogi, ja kupowałam w aptece Dbam o Zdrowie ale najczęściej na zamówienie bo nie było na miejscu. Powodzenia, dokładnie rozumiem jak się czujesz w tym momencie. ❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry