Artemida90
Fanka BB :)
hahaha no w teorii bo termin wychodzi na początek grudniai na rocznicę bo za miesiąc mamy rocznicę (22.04)
Bardziej mi chodziło o święta Bożego Narodzenia![]()
Ale na to też może być![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hahaha no w teorii bo termin wychodzi na początek grudniai na rocznicę bo za miesiąc mamy rocznicę (22.04)
Bardziej mi chodziło o święta Bożego Narodzenia![]()
Ale na to też może być![]()
To widzisz, jak znalazłhahaha no w teorii bo termin wychodzi na początek grudniazaraz Wielkanoc i nasza rocznica - 3 w jednym
![]()
Moje gratulacje . Widze ,że Ty dzielna byłaś i czekałaś do 10 dpt. Ja to latałam z testami już od 4Dziewczyny dziś 10dpt obiecałam że napiszę, więc z samego rana zrobiłam i daje znać. Boziu tak się cieszę i boje bo myślałam że się znowu nie udało.i
Od 4dpt i tak widoczne testy. Coś pięknego. U mnie jutro 5dpt i pierwszy test ciążowy zrobię ;Moje gratulacje . Widze ,że Ty dzielna byłaś i czekałaś do 10 dpt. Ja to latałam z testami już od 4.
Boje się cieszyć . W poniedziałek idę na krew ,zobaczymy .
Zdarza mi się mieć na papierze beżowy śluz , wczraj była odrobina krwi. Pisałam do położnej ,ale napisała ,że może się tak zdarzyć i mam czekać do badań krwi .
no to szykuje nam się grudniowy porod? Dobrze że Tobie chcą robić badanie krwiMoje gratulacje . Widze ,że Ty dzielna byłaś i czekałaś do 10 dpt. Ja to latałam z testami już od 4.
Zdarza mi się mieć na papierze beżowy śluz , wczraj była odrobina krwi. Pisałam do położnej ,ale napisała ,że może się tak zdarzyć i mam czekać do badań krwi .
kiedy mialas transfer? Masz jakies objawy?Moje gratulacje . Widze ,że Ty dzielna byłaś i czekałaś do 10 dpt. Ja to latałam z testami już od 4.
Trzymam kciukiOd 4dpt i tak widoczne testy. Coś pięknego. U mnie jutro 5dpt i pierwszy test ciążowy zrobię ;![]()
Miałam dzień po Tobie , 18 marca .kiedy mialas transfer? Masz jakies objawy?
ja plamien nie mam, objawów jako takich ciąży nie mam, czasem coś zaćmi w podbrzuszu i zakłuje w piersiach ale oprócz tego nic, całkiem inna ciąża jak z WiktoremMiałam dzień po Tobie , 18 marca .
Nie mam nic ,zadnych objawów . Tylko te plamienia ,ale stram się pocieszać ,ze przy leosku też miałam i może taka moja uroda .
mam też małego polipa stwierdzonego w macicy ,może to od tego . Nie wiem . Ale każda wizyta w toalecie ,to strach co zobaczę na papierze .